Ivan Šarić:

'Ako poslije mog nastupa ne poraste natalitet za dva posto ja sam podbacio'

tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
1/7
23.10.2015.
u 14:50

Ove nedjelje izvest će jednu od najpoznatijih pjesama soul pjevača Barryja Whitea 'You're The First, The Last, My Everything'

Uz pjesme Barryja Whitea mnogi su se zaljubljivali, a hoće li Ivanu Šariću to poći za rukom, vidjet ćemo nakon njegova ovotjednog nastupa u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

– Opet dvadeset tisuća godina u šminki – izjavio je Ivan znajući već što ga čeka, budući da je dva puta radi transformacija morao na tamnjenje kože.

Pogoditi baršunast i dubok glas legendarnog soul pjevača Ivanu neće biti nimalo lako, a priznaje kako ga je pomalo čak i strah. – White je čista emocija. On je karakterističan baš zbog neke svoje dubine i vizualnosti. Strah me Barryja. Teško je te neke velike karaktere utjeloviti – priznao je Ivan. Izvest će jednu od njegovih najpoznatijih pjesama "You're The First, The Last, My Everything", a sam sebi je zadao zadatak: – Moj cilj je, kad budem pjevao, da vizualiziram tu neku ljubav i da strgam svemir kad budem to pjevao – te poručio: – Poslije mog nastupa, ako natalitet ne poraste za dva posto, podbacio sam!

U goste ove nedjelje dolazi pjevačica Ivana Banfić, a kako će reagirati kada vidi Dušana Bućana kao sebe prije dvadesetak godina, ostaje nam vidjeti. Dušan Bućan izvest će njezin dance hit "Šumica" kojem se jako veseli: – Meni je to super. Ona je legenda. Koreografija više ide na varijantu energija. Ovaj put čak nemam štikle – izjavio je Dušan.

Pobjednika prošle emisije, Sašu Lozara, gledat ćemo kao repera Vanilla Icea, a atmosferu u studiju podignut će pjesmom "Ice Ice Baby". -Gdje su iščupali Vanillu Icea? Nikad nisam repao u životu. Koliko će to uspjeti, vidjet ćemo – poručio je Saša i zaključio: – Kad se svi zafrkavamo po tulumima, e to je onda Vanilla Ice.

Renata Sabljak postat će prva vokalistica Novih fosila, Đurđica Barlović, a otpjevat će pjesmu "Šuti moj dječače plavi". Iako kaže kako ovo nije nimalo lagan zadatak za nju jer je Đurđica vokalno drugačija od nje, Renata jedva čeka svoj nastup i nadodaje: – Nemam neki veliki strah, već samo želju da budem decentna i da lijepo pjevam.

 Hoće li joj to poći za rukom, otkrijte već ove nedjelje u showu "Tvoje lice zvuči" poznato od 20 sati na Novoj TV!

>>Pogledajte kako se Ivana Marić transformira u Jacquesa!

>>U četiri sata samu sebe mogu pretvoriti u bilo koga na svijetu

Komentara 3

ĆA
ćaćaća
20:01 23.10.2015.

ako nam je on glavni zabavljač onda smo zbilja neduhovit narod...

MT
mladen.turcic
22:08 23.10.2015.

trebao bi netko maricu hrdalo imitirat

ME
mentalnamanikura
16:36 23.10.2015.

Tko je taj tip?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije