04.01.2012. u 12:00

Ostojić se pohvalio odličnim rezultatima prošle turističke sezone, kiteći se zapravo “Bajsovim perjem”, a usput se pohvalio da je od bivše tvrtke Rivijera Adrije, gdje je bio predsjednik Uprave nagrađen bonusom od oko 800 tisuća kuna.

Veljko Ostojić, novi ministar turizma, u novu godinu ušao je s odličnim rezultatima u svakom pogledu i pritom je okićen i svojim i tuđim perjem. Prvog radnog dana 2012. pohvalio se odličnim rezultatima prošle turističke sezone, kiteći se zapravo “Bajsovim perjem”, a usput se pohvalio da je od bivše tvrtke Rivijera Adrije, gdje je bio predsjednik Uprave nagrađen bonusom od oko 800 tisuća kuna. Dok novi ministar uživa u svakom smislu, Damir Bajs nema se kome pohvaliti ni “svojom” turističkom sezonom.

Linić tužio državu koju 
sada mora braniti

Slavko Linić, ministar financija, postat će žrtva tužbe koju je sam inicirao još 1999. kao gradonačelnik Rijeke kada je tužio RH i tražio 60 milijuna kuna. A možda i neće obzirom na sporost pravosuđa.

Povratak privatizacijskog mahera na scenu

Krešimir Starčević, bivši čelnik HFP-a, favorit je Radimira Čačića i Slavka Linića za novog šefa Croatia osiguranja, otkriva Slobodna i potom opisuje bogatu karijeru ovog privatizacijskog mahera. Iza Starčevića se vuku repovi sumnjivih privatizacija poput prodaje hotelske kuće Primošten mađarskom tajkunu Laszlu Kerekesu za 165 tisuća eura, da bi Kerekes na tome zaradio 36 milijuna eura. Koje sada može uložiti u Croatia osiguranje.

Habuš je samo čovjek od alkohola, krvi i mesa

Goran Habuš, varaždinski gradonačelnik, ipak je osoba kojoj možemo vjerovati na riječ. Habuš, koji je pijan vozeći službeni Audi A6 izazvao nedavno prometnu nesreću, tada je sam zatražio vađenje krvi jer se nije slagao s rezultatom alkotesta koji je smatrao pogrešnim. Gradonačelnik je i u pijanom stanju bio potpuno u pravu jer su policajci pogrešno izmjerili samo 1,58 g/kg alkohola u njegovoj krvi, a analiza krvi Centra za kriminalistička vještačenja “Ivan Vučetić” pri MUP-u je pokazala 2,02 g/kg. “Ja sam samo čovjek od krvi i mesa”, pravdao se Habuš nakon incidenta, a mi dopunjujemo: od alkohola, krvi i mesa.

Komentara 5

DU
Deleted user
12:16 04.01.2012.

Bajsovo \"perje\"!? Dajte-najte, rekle bi kumice na placu... Odnosno, splet okolnosti na sredozemnom turističkom tržištu je toliko govorio u prilog RH da bi i Snješko Bijelić bio dobar ministar ljetnog turizma u RH kad se radilo o prošloj sezoni. Grčka, kriza i štrajkovi, arapske destinacije - teški pol. nemiri i nestabilnost --- i onda Hrvatska, odlično povezana AC mrežom s Zapadnom Europom i tek nešto skuplja ili tu negdje u razini Grčke po cijenama --- kakvo Bajsovo \"perje\"... Ništa loše o Bajsu, ali ministar turizma je bio posve nebitan za uspjeh prošle sezone jer nam sve išlo na ruku...

IV
ivanhorvat2001
14:36 04.01.2012.

kukuriku

Avatar MK
MK
15:26 04.01.2012.

...Bonus ili A-Konto placeno mito?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?