švicarska

19-godišnji Hrvat iz zapaljenog auta spasio dvije djevojke

požar
Arhiva VL
12.04.2012.
u 20:11

S mladićem hrvatskog podrijetla u automobilu su se nalazile njegova 19-godišnja djevojka i njezina prijateljica koje je izvukao nakon što je zaustavio automobil u plamenu na pomoćnom traku

Nesreća u kojoj se automobil zapalio, no na sreću nije bilo ozlijeđenih, dogodila se u Švicarskoj, pišu 24 sata. Devetnaestogodišnjak Nikola M. koji je upravljao Fiatom starim 16-godina ispričao je da je pedesetak metara od izlaza iz tunela prema Wetzikonu bila gužva zbog koje je morao stati, a nakon što je krenuo primijetio je lupanje u ispušnoj cijevi. Nekoliko trenutaka poslije dim je počeo izlaziti iz motora.

S mladićem hrvatskog podrijetla u automobilu su se nalazile njegova 19-godišnja djevojka i njezina prijateljica koje je izvukao nakon što je zaustavio automobil u plamenu na pomoćnom traku.

– Bezuspješno smo pokušavali ugasiti požar aparatom za gašenje, pa čak i bocama vode – rekao je Nikola i dodao da je gledao kako plamen guta cijeli automobil.

Više pročitajte ovdje.

 

Komentara 6

PA
Papuk
21:29 12.04.2012.

Bravo Nikola!!

DR
drznedaj
22:07 12.04.2012.

I kaj, sad je jako bitno da je Hrvat a ne to da je covjek!?!?! Prioriteti su nam u k.....

TA
tanana
09:24 13.04.2012.

Da stvarno,zašto je bitno da je hrvat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije