usred dana

74-godišnjakinja iz Srbije u Puli autom na zebri udarila i teško ozljedila dvije umirovljenice

Od 1. srpnja građani će prometne prekršaje plaćati karticom
Sasa Miljevic/PIXSELL
14.08.2023.
u 13:15

Protiv vozačice je policija državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu redovnim putem zbog izazivanja nesreće u cestovnom prometu, izvijestila je istarska policija.

Dvije pješakinje ozlijeđene su u nedjelju oko 18,30 sati u Puli kada je na njih naletio automobil na obilježenom pješačkom prijelazu u Ulici Stoja, izvijestila je u ponedjeljak istarska policija.

U nesreći koju je izazvala 71-godišnja vozačica automobila srbijanskih registracijskih oznaka teško je ozlijeđena 84-godišnjakinja, dok je 70-godišnjakinja lakše ozlijeđena.

Do nesreće je došlo jer vozačica nije propustila pješakinje koje su već stupile na pješački prijelaz. Od siline udara pješakinje su pale na kolnik nakon čega su prevezene u pulsku bolnicu.

Protiv vozačice je policija državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu redovnim putem zbog izazivanja nesreće u cestovnom prometu, izvijestila je istarska policija.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
16:01 14.08.2023.

Usred belog dana ..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije