PRIJETNJA

Adlešič neće podržati proračun ne uđu li u njega bjelovarski projekti

'10.11.2010., Bjelovar - Djurdja Adlesic, saborska zastupnica Photo: Damir Spehar/PIXSELL'
'Damir Spehar/PIXSELL'
10.11.2010.
u 16:05

Saborska zastupnica s gradonačelnikom bila kod ministra Šukera

U Saboru neću dići ruku za proračun ako u njega ne uđu projekti Grada Bjelovara – najavila je danas u uredu gradonačelnika Đurđa Adlešič, povratnica u Sabor. Dodala je da je dan prije zajedno s gradonačelnikom Korušecom bila na razgovoru s ministrom Šukerom, koji joj je obećao potporu iz državne blagajne za gradnju đačko-studentskog doma.

Podsjetila je da je riječ o domu apartmanskog tipa sa 240 ležajeva čija bi gradnja trebala stajati oko 45 milijuna kuna.
– Znam da taj iznos nije moguće izdvojiti u jednom ili dva proračuna, ali je važno da se osiguraju sredstva za početak radova, jer kad jednom počnu bit će i završeni – rekla je dodajući da potporu očekuje i za zonu Veliko Korenovo.

Komentara 5

IM
impp
22:51 11.11.2010.

Bravo Đurđa,još uvijek vučeš sve konce u Bjelovaru,pa zašto onda bivšu vojarnu na Vojnoviću ne pretvoriš u đački dom i učiniš nešto puno jeftinije za svoj grad???

WO
Wolf34
16:33 10.11.2010.

Bravo, sposobna baba za sebe. U Bjelovaru baš to i nemogu osjetit. Pogotovo ne tako \"stručnu\" babu na poziciji koja odlučuje a nema stručnosti.

Avatar tkozna
tkozna
22:52 10.11.2010.

Koja bleferka.Dobro zna da ce proči,več svršena stvar. A ona sada kao fol ide na barikade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije