Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marić:
Povratak na članak

Vlada očekuje da nijedan trošak vezan za Agrokor neće pasti na teret građana

Upitan kako tumači predstavljeni plan održivosti za Agrokor, odgovorio je kako to smatra ključnim korakom u financijskom i poslovnom restrukturiranju Agrokora i njegovih kompanija.

Komentari 34

Avatar sweetygirly
sweetygirly
10:34 31.10.2017.

.Vlada garantira!.... spasavanje lopine todorica spasavanje plagijatora barisica smanjenje mirovina poskupljenje plina poskupljenje cestarina poskupljenje struje uvodenje poreza na prvu nekretninu uvodenje poreza na sve nekretnine.....do dolaska, ministra financija Zdravka Marica mogli ste racunati na 1750 kuna dodatnog poreznog odbitka za uzdržavanje clanova obitelji, no sada vecina na to može zaboraviti.

VL
BR
brojevi
08:12 31.10.2017.

Do sada su se ostvarila očekivanja Vlade, nadamo se da je Marić i u ovom slućaju u pravu. Kolegama preporučam malo više optimizma a manje političkih rovova i crnih scenarija.

VL
VE
vecernji55
22:22 30.10.2017.

Ako nece platit građani, sigurno će se samo platit. Logično.

VL
KO
konoplja
08:33 31.10.2017.

Ovo više nije normalno, zar nitko u HDZ-u ne može barem na momente govoriti istinu, kako neće pasti na leđa građana kada je Todorić dužan državnim firmama i taj novac nikada nećemo vidjeti, nego će se iz proračuna krpati minusi u firmama koje su pogodovale Todoriću! Veleizdaja od strane HDZ-a!

VL
Avatar _KAMOcemo
_KAMOcemo
08:51 31.10.2017.

Vlada očekuje ???????.......... HDZ se prvo trudio da Povjerenstvo ne pocne s radom, a kada je pocelo raditi, krenuli su odmah s pricom da ga treba ukinuti. Plenkovicevi glavni savjetnici su Škegro i Šeks i to se vidi i na slucaju povjerenstva. Je li normalno da premijer objavljuje ukidanje tijela koje je izglasano u Saboru? .....A sada je Milijan Brkic dobio zadatak iskljuciti kamere i sprijeciti da se pred povjerenstvo dovedu Ramljak i ekipa. .....Sada oni žele Josipa Manolica i Stipu Mesica! I dalje bježe od Povjerenstva kao vrag od tamjana. Zato jer je Agrokor njihovo cedo. Agrokor jednako HDZ

VL
SD
sdpesticid
21:55 30.10.2017.

citat: u Vladi očekuju da trošak financijskog restrukturiranja i otplate duga Agrokora te nijedan drugi trošak vezan za taj koncern neće pasti na teret poreznih obveznika.. ( završen citat ) - - dakle, postoji mogućnost da meni, ali i svim građanima rh natovarite još neki oblik kredita na leđa, bilo novim porezima, naknadama ili stvarnim kreditom. naravno, ovu mogućnost su kreirale neprirodne kreacije iz; porodice - tzv. antife; rod: yugokomunist; vrsta: strankapoželji.. - - s kojim pravom vlada rh veže građane rh u priču jedne privatne osobe ? dakle, da ponovim: u vladi ''očekuju'' ... kakve j. veze imam ja s jednim todorićem ?

VL
DU
Deleted user
23:24 30.10.2017.

Ključni korak u financijskom i poslovnom restrukturiranju Agrokora i njegovih kompanija će biti njegova propast. U startu smo se zgražali dugom koji se cijenio na 40, a zapravo je 58 milijardi. Tko može servisirati taj dug?

VL
Avatar _KAMOcemo
_KAMOcemo
08:54 31.10.2017.

Dakle, samo obicna predstava......Gazda pobjegao i odnio sve sto vrijedi. Jataci sakrili tragove i oprali tragove. Koja komedija. A predstava tek pocinje ------- sve je to izrežirano, nemojte padat na ove trikove opet, ne dajte se više i smijte imm se stalno i na svaki potez, tako da znaju da su sada i oni najzadrtiji shvatili koliko je zapravo sati..

VL
Avatar _KAMOcemo
_KAMOcemo
08:52 31.10.2017.

Hrvati očekuju ostavku !!!!!!!!!!!!!!..........Cak je i Ante Ramljak, izvanredni vladin povjerenik za Agrokor, priznao da se o golemim problemima Agrokora znalo dobrano prije pocetka godine, dok je Maric u sijecnju uvjeravao javnost i zastupnike u saboru da je "Agrokor dobraa kompanija". Upravo zato, posebna je otegotna okolnost po Marica i cinjenica da je u prosincu prošle godine morao znati za stanje u Agrokoru kada je odobren kredit HBOR-a od gotovo 50 milijuna eura. ------ Maric je odavno morao otici...to je smao HBOR.. a gdje i tko je dao cca 15milja eura pocetkom ove godine iz onog Fonda za regionalni razvoj.. ili tako nesto... uglavnom lova koja bi u normalnim drzavama isla OPG-ovima i malim proizvodjacima u pocetku poslovanja...

VL
BS
@bserver
10:02 31.10.2017.

Vlada ne očekuje...Vlada garantira!

VL
DU
Deleted user
23:21 30.10.2017.

Tako je ondašnja vlada s optimizmom gledala na arbitražu slučaja INA MOL. Primjetan je blagi otklon izričaja mladog ministra. Prije je decidirano tvrdio, a sad vlada "očekuje".

VL
GV
golub Vaso
23:28 30.10.2017.

neće pasti, samo smo ostali bez plodne zemlje i izvora vode

VL
HO
homofob
07:20 31.10.2017.

Kada anemicnoga vlada ocekuje da raja nece na"stradati" onda je to vise nego pouzdano: rajo navlaci dvostruke koznate gace!

VL
RI
rikavac
23:07 30.10.2017.

Agrokor duzan 40 milijardi eura izglasan zakon Lex Agrokor postavljen vladin povjerenik da rijesi problem da rekonstruira dug Agrokora i napravi stabilnu kompaniju i rasprodaje tudju imovinu. E sad ja pitam zasto vlada ne postavi povjerenika da rijesi dug Drzave jer dug drzave prelazi vise od Agrokorovog i jos se zaduzuje. Zasto ti pametnjakovici ne spasavaju drzavu smanjuju zaduzenja i ostalo i spase kao Agrokor?

VL
GO
goran2hr
22:55 30.10.2017.

Prvo se hvali svojim "rasterećenjem " tj. poreznom reformom, koje je za većinu simbolično, za dobar dio čak i nikakvo, a paralelno pokušava uvaljati porez na nekretnine (kojeg je donedavno osuđivao HDZ), a koji bi za građane značio katastrofu. O Agrokoru i zaduživanju ne zna puno, jer je tamo vozio viljuškar i pekao piliće. I zašto mu ne bi povjerovali, da nas taj cirkus neće koštati ništa?!

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:06 31.10.2017.

Kaže mali juda da ni jedan trošak vezan za agrokor neće pasti na teret građana, pa na koga će onda past na svemirce, ameriku, njemačku ili rusiju, zemljo otvori se, ko nam gaće kroji jadni li smo spasa nam nema.

VL
DU
Deleted user
07:17 31.10.2017.

Ovi, definitivno, nisu zdravi! Prevedite mi, što znači: Vlada očekuje???

VL
Avatar anlaser
anlaser
00:21 31.10.2017.

I do sada su se sva očekivanja vlade pokazala kriva i pogrešna. Zašto bi ovaj puta bilo drugačije? Zato što to kaže veliki stručnjak Plenković ili posinak Marić? Kada mislite učiniti nešto korisno za ovu zemlju i prestanete se prepucavati međusobno?

VL
HR
Hrvatska
22:59 30.10.2017.

Ja vjerujem u Marica. On je pametan i sposoban ministar.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.