KREĆE I PROSVJED?

Afera s Inom ujedinila kompletnu oporbu: Kome se i za koliko prodaju plin i nafta?

05.09.2022.
u 09:07

Udar na Vladu očekuje se i u subotu, kada će se ispred HDZ-a održati prosvjed koji bi mogao postati masovan

Ključne riječi

Komentara 37

ZG
Zeljko Grabar
09:18 05.09.2022.

Ovu temu neka gospodin Grbin prepusti istraznim organima, vladi i sudstvu a on neka istrazuje za koliko su se kupovale diplome u Kragujevcu za povlastene koji su preko istarskih filijala srbijanskih mervcata kupovali strucnu spremu, jer zbog toga zdrastveni kadar napusta Hrvatsku. Neka istrazuju kako je gospodja istog Kragujevca dobila posao u Zagrebu na KBC-u. To bi za pocetak bilo vise nego dovoljno za rad opozicije, a zasto se je sve to dogadajalo u INI odgovorio mu je stranacki puno jaci covijek iz Rijeke gospodin koji je prst upro na danasnjeg predsjednika, Sanadera ali je slucajno zaboravio i Racana. Ako opozicija imalo prati pljacke u INI onda su one zapocele sa sinovimam Josipa Broza i Mike Spiljka, zbog cega je likvidiran Djurekovic, a podkradali su INU skoro svi danas jos uvije dobro podmazani direktori i komercijalisti svih Ininin firmi od Ine Trgovine, preko OKI-a do Naftaplina. Toliko za podsjet ovima mladim zaboravnim.

GA
Gajger
09:15 05.09.2022.

Ono kad ljudi čiji su domet krađa autoradija, lažne diplome s kragujevačkog sveučilišta i studiranje do 35. godine pozivaju na poštenje i rad. Jadna li si zemljo draga.

KO
koraknaprijed
09:20 05.09.2022.

Evo " moralne vertikalu," kako bi bilo da kao prvo pronađeš gdje živiš i prijavite na tu adresu,kad to obaviš objavi građanima podatke koliko te koštala zenina diploma iz Kragujevca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?