ISTOVREMENI UDAR

Dogovorena odmazda, ciljevi su odabrani: Khamenei je izdao naredbu da Iran izravno udari na Izrael

01.08.2024.
u 22:03

Nasrallah je davno zaprijetio da će napad na Bejrut dobiti odgovor u napadu na Tel Aviv. Izraelski premijer Netanyahu upozorio je da napad na izraelske civile znači ulazak u otvoreni rat

Ključne riječi

Komentara 19

HO
homofobic
22:23 01.08.2024.

Ako Iran krene s napadima na izraelske civile (a to je jedino sto Arapi i "perzijanci" cine) bilo bi dobro da Ajatolasi ne spavaju u krevetu nego da ostatak zivota provedu "na kotacima"!

KR
kremenko
02:43 02.08.2024.

Ode Iran u kameno doba

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
05:04 02.08.2024.

Opet Haso veliča Arape, i sad kad Izraelci vrate onda će opet cviliti. Sada si je taj njihov alatolajh stavio metu na čelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije