PIŠE MIRJANA KASAPOVIĆ

Ako Siniša Hajdaš Dončić bude izabran za predsjednika, nastavit će se agonija SDP-a

15.09.2024.
u 13:50

Hajdaš Dončić nije sposoban ideološki ni misliti, a kamoli artikulirati ideološke stavove o prijepornima političkim i društvenim pitanjima.

Komentara 38

MO
MOSAD
15:04 15.09.2024.

Svi kandidati za komandira ove zlocinačke organizacije meni su super super.Neznaš koji je gori od kojeg.Mozda cak najbolji grobar ove kriminalne skupine bija bi zagorski tukac Dončićka.Nekazem ni da ovaj mladi Zoki nije dobar.Čim ga gura Ranko odma znam da u ovoj mlađahnoj b...li ćući stari partizan od 100 godina.Sa njim ce ova partija doživiti pravi preporod eto drugova u njima najdražoj 1941.Mladi ljudi biže od njih ka vrag od tamljana sto se dešava u glavi ovog tukca to samo zna Ranko.Partija je to primitivni i zaostali yu desnicara.U svim civiliziranim drzavama takvo zlo imalo bi max 5%glasova.Eto kod nas jos vrime nije sazrilo.Ali uskoro će.Ostao je jos zadnji bastion kom. na pantovčaku.Ali ne zadugo.Rijeke pravde....

DI
DinkoD
15:40 15.09.2024.

Želim gospodinu Plenkiju uspješan 4. mandat na čelu VladeRH

PV
prcko.vita
15:16 15.09.2024.

Realno, ta grupa nesposobnjakovića i nije ništ drugo zaslužila nego agoniju. Uspjeli su se pojedinci obogatiti a za Hrvatski narod iz stoli boljka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije