Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ako su oni iznad mene prekršili neke norme, smijem li onda i ja?

21.06.2024. u 12:30

Jandroković ima pomalo čudnu obranu, a to je da priznaje i svoje prethodne prijestupe, ne samo tuđe, kako bi pokazao da mu je ponašanje normalno.

Komentara 2

ST
StariSokol
17:57 21.06.2024.

Sramotno je državne dužnostnike proganjati zbog takovih postupaka. To im je jedino gdje se i oni mogu malo opustiti sa obitelji ili djelom obitelji. Ipak to nije isto kada je Milanović letio kod ljubavnice na Krk. Ukinuti ta povjerenstva jer ne služe pravoj stvari. Sjetimo se namještaljke Karamarku.

OT
otrovnijezik
16:08 21.06.2024.

Normalno da smiješ, čak se preporuča jer svaka njihova obrana kada su uhvaćeni na djelu automatski ide obrana "pa i oni drugi su prije nas". Znači, smije se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije