Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sarajevski županijski čelnik
Povratak na članak

'Ako Titove ostatke ne žele u Beogradu, postoji jedan grad koji se diči nasljedstvom partizana'

Takvo što najavio je u srijedu predsjednik vlade Sarajevske županije koji je reagirao na Šapićevu najavu Titova "protjerivanja" iz Beograda.

Komentari 5

V0
Vlaskoulicanec4.0
07:49 04.04.2024.

Muzej srpske povijesti? Za to im ne treba takav kompleks, za to im je dovoljan jedan sobičak od 10 kvadrata. Najbolje u nekom zatvoru. S druge strane ne razmem zakaj bi Tita "prognali". On im je omogućio sjajan život u okviru smrdoslaviije u kojoj su i Beograd i Smrdija odlično živjeli od rada drugih. Prvenstveno našeg i slovenskog...

VL
VJ
Veli Jože
17:15 04.04.2024.

Oni bi radije koske đenerala draže u kući cveća. Jedino bi im opao broj turista, a osim manje cvijeća bilo bi više smeća.

VL
AN
Antonio1952
11:31 04.04.2024.

To je svakom normalnom čovjeku jasno. Odmah poslije Titove smrti po birtijama u Srbiji se pjevalo druže Tito tebe Srbi lažu oni vole đenerala Dražu.

VL
Avatar NE oprostiti NE zaboraviti
NE oprostiti NE zaboraviti
11:03 05.04.2024.

ajmo ga podjeliti na 6 djelova i tako je noga još u Ljubljani

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.