SLUČAJ U KAŠTELIMA

Aktivirao pirotehniku usred noći ispredk ulaznih vrata: Uhitili ga, sumnjiči ga se i za nasilje u obitelji

Vatrogasci na požarištu gdje je buknuo požar nedaleko Splita
Ivana Ivanovic/PIXSELL
29.09.2024.
u 13:04

U ovom incidentu nije bilo ozlijeđenih, ali su oštećena ulazna vrata na kući, fasada  i osobni automobil

U Kaštel Sućurcu je u noći s petka na subotu aktivirano pirotehničko sredstvo, javila je splitsko-dalmatinska policija ove nedjelje. U ovom incidentu nije bilo ozlijeđenih, ali su oštećena ulazna vrata na kući, fasada  i osobni automobil.  

Policija je brzo pronašla muškarca kojeg se povezuje s ovim događajem, ''te se nad njim na okolnosti počinjenja više kaznenih djela - dovođenje u opasanost  života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, prijetnje, nasilja u obitelji i oštećenja tuđe stvari provodi  kriminalističko istraživanje''.

POVEZANI ČLANCI:


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije