Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALITIČARI O SAD-u

Američki san dolazi svojem kraju: 'Tamo su najbogatije kompanije, a ljudi žive kraće nego u Italiji'

22.02.2024.
u 17:15

Ujedinjenost u vrijeme Busha nije donijela samo dobro. Eru polarizacije ubrzali su Obama, Trump i Biden. Ideja 'melting pota' danas funkcionira tek kao ljuštura

Komentara 50

Avatar Barbie 💋
Barbie 💋
18:26 22.02.2024.

Ameri žive kraće od Talijana, jer im je javno zdravstvo kao u Alan Fordu...a Italija je u tome prva u Europi. Da ne spominjemo američki "fast food" 🍔🍟 sa talijanskom mediteranskom kuhinjom 🍅🫒🥬🦐🐟🐠

MA
marinerocro
21:24 22.02.2024.

Loše nam se piše, izgubiti ćemo Puhovskog i slične analitičare jer odlaze u ruski san, Plenković pod hitno mora nešto poduzeti da ne izgubimo to blago na dvije noge.

Avatar Heisenberg
Heisenberg
20:47 22.02.2024.

Amerika je propali koncept života samo to stanovnike Amerike ( polupismene) još nisu obavijestili. Vremena kada je Ford gradio stanove, škole, kazališta za svoje radnike samo je pepeo. Sada se radnika tretira kao marvu. Raspad obitelji, raspad socijalnih veza... i kao efekt tu su masovne pucnjave i masakri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije