ODLAZAK MINISTRA

Analitičar: Netanyahu ne može izbjeći rješenje dvije države. A čeka ga i odgovornost za 7. listopada

10.06.2024.
u 14:33

On će i dalje koristi okolnosti koje mu se neće ponoviti, jer u SAD-u imamo Bidena bez mogućnosti nekih snažnih poteza, s obzirom na to da je američka izborna godina, imamo arapske zemlje koje su vrlo suzdržane u ovome, a imamo i Europu koja je isto zatečena svojim problemima, bez jasnog stava prema sukobu u Gazi. Tako da Netanyahu koristi ovu priliku, ali neće moći pobijediti na način na koji on misli, smatra analitičar Denis Avdagić

Komentara 5

Avatar Heisenberg
Heisenberg
16:26 10.06.2024.

Ovaj ratni zločinac odavno je trebao biti zatvoren. Imam sve veće gađenje spram genocidne tvorevine Izrael.

XM
Xman
15:44 10.06.2024.

Sramota da niko neprica o masakru civila dabi oslobodili 4 taoca .Ratni zlocinac ,genocidas .Genocid nije nekoliko tisuca a ovo sto zidovi rade je genocid ali dvostruki arsini su uvjek prisutni pa zbog toga nema pravde za zrtve pojedinih ratovava .Druge zemlje bi tkodje trebali tuziti Izrael za genocid i da i oni idu u Hag.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije