NATO mobilizira 90 tisuća vojnika za vježbu

Europa jača svoju obranu: 'Rusija nema nikakve šanse u oružanom sukobu s NATO savezom'

19.01.2024.
u 23:07

Napad Rusije sa 140 milijuna stanovnika na Europsku uniju sa skoro 500 milijuna, unatoč Putinovoj nepredvidivosti, malo je vjerojatan. Europa se previše uljuljkala u svojoj sigurnosti, a nije u stanju odvratiti protivnika od napada, smatra analitičar Gordan Akrap

Komentara 54

KY
Kyra
00:00 20.01.2024.

Zar itko pri zdravoj pameti vjeruje da bi Rusija napala Europu? Zasto? Njen cilj je suradnje s Europom kao najblizim i najbogatijim trzistem.

Avatar Žuti
Žuti
23:19 19.01.2024.

Meni se čini da najviše mediji žele rat. Niti jedan civil od plaže u Portugalu do planinara na Uralu ne želi u rat. Opasnosti i nema. Putin samo želi osigurati granice i buffer zonu od Amerikanaca, Trumpa boli briga za cijeli svijet osim teritorija SADa.

Avatar Heisenberg
Heisenberg
23:30 19.01.2024.

Rat u EU može izbiti samo ako kvarna Amerika ne inscenira isto kao Njemačka 39. ili kao što su uništili Sjeverni tok, ili kao što su izmislili oružja za masovno uništenje, ili kako su izmislili talibane i još svašta nešto. Rusija želi normalne odnose sa svim zemljama Eu. To je obostrani interes, Rusija ima energente i rudu, Europa ima tehnologije. E sad što to Americi ne odgovara je druga stvar pa pronađu marionetu Zelenskog da povede njihov rat i svoj narod uvede u provaliju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije