Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV
Povratak na članak

Ante Kotromanović: Ukrajina se dobro brani. U idućem periodu možemo očekivati veću operaciju Rusa

Govoreći o mogućoj ljetnoj ofenzivi Rusije kazao je kako postoji više teorija što oni žele napraviti. Rekao je kako Rusi pokušavaju prodrijeti do grada Časiv jar kako bi zatvorili to područje.

Komentari 25

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:25 11.04.2024.

Što je taj čovjek radio za Juge?

VL
PA
papiribica
15:22 11.04.2024.

Mutne rijeke SDP-a…

VL
BI
billynik
15:26 11.04.2024.

E moj Ante, čemu vise ovo blamiranje pa zar nisu Ukrajinci pomeli Ruse u kontraofenzivi, što je bilo s onim da Rusi nemaju oružja, raketa hrane…, Srećom većina čitatelja tvojih umotvorina ima kratku pamet pa čak nisu sposobni pretražiti Internetet da vide sto si govorio ranije.

VL
KA
karijes
14:56 11.04.2024.

Sve zna stručnjak i strateg koji je sa slučajnim MIG-ove dovozio na kamionima, ugrozio sigurnost države, osakatio vojsku. I afera sa MIG-ovima treba doći na vidjelo kada Turudić otvori ormare sa kosturima.

VL
IG
IgorY
18:36 11.04.2024.

Dobro se brani ? Što gubi teritorij sporije nego si ti mislio ? Dotični gospodin se pokazao kao TZV analitičar koji baš ne zna analizirati.

VL
OL
olujasviholuja
17:17 11.04.2024.

To je onaj Zokijev ministar koji je sa 32 godine završio srednju,a sada je anlitićar🤣🤣

VL
KI
Kontra indoktriniran
15:51 11.04.2024.

Putin ima vrlo kratko vrijeme da prekine otpor Ukrajine prije nego što gurne Rusiju u ratu sa Zapadom. Kao što sam stalno upozoravao, samo je pitanje vremena kada će Putinov beskrajni rat izmaknuti kontroli. To vrijeme je sada. Rat se proširio daleko od Donbasa u ruske gradove – Belgorod iz kojeg je bilo evakuacija, Tulu, Kalungu, Brjansk i Moskvu – i vojne baze, rafinerije nafte i koncertne dvorane. Napade uglavnom odbija ruska protuzračna obrana, ali napadi pokazuju da se sukob proširio izvan Donbasa u Rusiju. NATO sateliti i osoblje daju obavještajne podatke za ukrajinske napade na Rusiju. Članice NATO-a objavile su da većina članica NATO-a već ima trupe koje služe različitim kapacitetima u Ukrajini. Primjećuje se gomilanje snaga NATO-a oko Rusije. Američki tenkovi i oklopna vozila poslani su u grčke luke. U Rumunjskoj se gradi najveća vojna baza u Europi blizu granice s Ukrajinom. Rumunjski vojnici zajedno sa svojim američkim instruktorima izvode vježbe s moldavskim vojnicima, vjerojatno s namjerom okupacije Transnistrije, odcijepljene pokrajine u kojoj 2000 ruskih vojnika čuva veliko skladište oružja iz sovjetskih dana.Postoje naznake da bi SAD i NATO mogli premjestiti vojnike u Odesu kako bi spriječili rusku vojnu potporu Pridnjestrovlju i spasili posljednju ukrajinsku luku na Crnom moru. Prelazak NATO snaga u Odesu mogao bi biti dio općeg prelaska NATO vojnika u zapadnu Ukrajinu. Rat je pred nama i nitko ga neće izbjeći.

VL
Avatar Behemot
Behemot
17:50 11.04.2024.

Očekuje se sukob Izraela i Irana većeg opsega i Amerikanci ne žele potrošiti više za nebitnu Ukrajinu niti jedne rakete. Sve što ubuduće mogu Ukrajinci dobiti je novo oružje po 4x višoj cijeni od nabavne jer se kupuje na visokorizični zajam. Tako da je cionistička vojna hunta obavila odličan posao u rasturanju najveće europske države u samo 2 godine.

VL
PV
prcko.vita
15:50 11.04.2024.

Ako te Putin bude zvao na čajanku, ne idi, nešto mi sumnjiva ta njihova verzija demokratije, slobode, crvenih revolucija, komunističkih prava, i rijeka pravde. Da se razumijemo, nisu ni ovi na zapadu sveci, ali naspram ovih crvenih, lijevih, ufff, sačuvaj Bože.

VL
SE
seba..
16:15 11.04.2024.

Tebe da se pita Ukrajinsku vojsku bi pitali da li za ručak želite juhu ili salatu, oboje ne može

VL
SB
Slavenski_brat
18:33 11.04.2024.

Ukrajina nema vise raketa za PZO a ostale su im jos 2-3 termoelektrane do povratka u predindustrijsko doba ali se dobro brane...ROFL

VL
Avatar EU Turčin
EU Turčin
15:26 11.04.2024.

nista od ovih vasih analiticara. Slusam onoga Barica na N1 juce, sve je ispromasivao i potpuno nerelevantne stvari navodi. Prikaze jedan napusteni ruski tenk, a ne prikaze Abramse kad gore, ili Chelingera zaglavljenog u blatu. To je kako mediji manipuliraju gledaocima koji prate takve kanale. Imate sjajne analize ko zna engelski na YT. Nekoliko odlicnih kanala, mnogi su zapadni, koji svakodnevno prate sta se desava i to vrlo objaktivno, sa mnostvom snimaka, geolokacijama i sl.

VL
Avatar TheJack
TheJack
16:05 11.04.2024.

Dobro se brane? On zama'ne, ti blokiras glavom.

VL
FU
Fusnota
16:22 11.04.2024.

Vrijeme ja da Ukrajina počne napade na ruske vojne energetske ciljeve

VL
23
234
16:48 11.04.2024.

Kad to kaže *VELIKI STRUČNJAK*, Ante , ima tako "da bude" . Da je bilo po njegovim prognozama, Putin bido sada ne uzeo samo Ukrajinu, nego i Poljsku, Češku, Bugarsku.....

VL
DU
Deleted user
15:22 11.04.2024.

Kotromanoviću,fronta je duga 1800 km, a Rusi su u samo nekoliko zadnjih tjedana osvojili nekoliko važnjih sela oko Avdijevke,Bakhmuta,borbe su prebacili u samo predgrađe Časova Jara, Harkov će vjerojatno sravniti sa zemljom i osvojiti, porazili su ukrajinske tzv. "partizane" pri pokušaju nekoliko proboja na ruski teritorij pred ruske izbore.Uglavnom več i zapadni analitičari updejatju karte sa novo osvojenim ruskim teritorijima.A i sam Zelenski govori o mogućem porazu Kijeva ako mu se ne dostave dodatne mijarde do ljeta...Dakle, malo više objektivnosti ne bi škodilo.Rusi ne da nisu poraženi,več se malo pomalo kreću ka Dnjeperu i probijaju ukrajinske linije.Pa vidite da na Hr portalima nema vjesti o "ukrajinskim ofanzivama i oslobađanju" ,samo utješno tu i tamo naslađivanje ponekim uništenim ruskim tenkom, što je nebitno za stvar.To vam sve govori!

VL
Avatar Make my day
Make my day
16:23 11.04.2024.

Treba učiti ruski jezik

VL
HA
hacker
15:26 11.04.2024.

Ne samo što će Vučić u slučaju totalnog poraza Ukrajine pokušati vratiti Kosovo nego će i anektirati tzv. R.Srpsku a pritome će dobiti pomoć budućeg premijera Milanovića koji je dobar pajdaš s Dodikom. A što se tiče Ukrajine bez mobilizacije 2 500 000 ljudi u Ukrajinsku vojsku neće biti oslobađanja okupiranih teritorija..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.