Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SVE IDE KAKO SMO PLANIRALI'
Povratak na članak

Anušić: Vrlo brzo ćemo imati prijedlog većine. Večeras imamo još jedan sastanak s Domovinskim pokretom

Anušić je napomenuo da je DP u izbornoj kampanji, programu i odlukama na predsjedništvu rekao da im je SDSS neprihvatljiv. Istaknuo je kako u ovom trenutku moraju "svi razumjeti da je to stav DP-a iz kojeg oni neće reterirati".

Komentari 3

PR
prajdali100
16:07 29.04.2024.

Poslije Plenkovića Anušić je sasvim sigurno najmoćniji čovjek u HDZ ! Ako se sklopi koalicija sa DP to će biti njegova zasluga.

VL
MA
Mate
16:10 29.04.2024.

DP-u je Pupovac "neprihvatljiv" Mislim da još mnogima nije prihvatljiv, ali ga treba prihvatiti i objasniti mu da nikoga ne smije ucjenjivati, jeer će proći kao "Most"

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
15:33 29.04.2024.

DP ne želi pupovce, a pregovara sa esdepejcima kod kojih je pupovčevih zemljaka mali milijun. Ha ha ha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.