Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Autentičnost se neće naći na internetu. Za nju treba osobnost, duh i karakter

22.12.2023. u 10:41

Autentično je ono stvarno i zbiljsko, što nije ni lažno ni imitacija, a autentičan je onaj koji je vjeran svojoj osobnosti, duhu ili karakteru. No iz navedenog vidimo da je ta autentičnost iz 2023. isto fikcija, jer je samo još jedan mamac slavnih, nova cigla u imidžu, maska bogatog manipulatora ili trik društvene mreže koja vas potiče da se snimate s više lukavosti i više novca.

Ključne riječi

Komentara 1

MM
MMarko657
14:32 22.12.2023.

Autentičnost je prelako povezati s a čak i poistovjetiti s individualizmom ili orjentiranošću na sebe i svoju "najvažnijost" i nepogrešivost u izborima, tako da se bojim da je popularnost tog pojma još jedan ružan znak ovog vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije