Bizarna nesreća

Automobil ga prikliještio dok je sjedio za stolom u dvorištu

vozacica
Goran Jakuš/Pixsell
28.07.2010.
u 11:44

Nesreća se dogodila kada je 53-godišnja Ruskinja neoprezno vozila ford šibenskih oznaka unatrag te udarila u stol za kojim je sjedio Šibenčanin i pritisnula ga uza zid.

GREBAŠTICA - Na vrlo neobičan način je teško ozlijeđen 66-godišnji Šibenčanin: prikliještio ga je automobil koji je vozio "u rikverc" dok je on sjedio za stolom u dvorištu svoje kuće u Grebaštici kod Šibenika.

Kako kažu u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj, oko 19 sati u Grebaštici u Ulici Galešnica u dvorištu obiteljske kuće došlo je do prometne nesreće u kojoj je 66-godišnji Šibenčanin zadobio teške tjelesne ozljede, zbog čega je zadržan na liječenju u šibenskoj Općoj bolnici.

Nesreća se dogodila kada je 53-godišnja Ruskinja neoprezno vozila ford šibenskih oznaka unatrag te je udarila u stol za kojim je sjedio Šibenčanin i pritisnula ga uza zid. Kako doznajemo od očevidaca, razlog ove bizarne nesreće je kobna nespretnost turistkinje dok se parkirala. Policija će o ovome događaju izvijestiti Općinsko državno odvjetništvo.

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:49 28.07.2010.

Ma nije kobna nespretnost nego nepažnja. Vidite li da se šminka dok vozi auto. To je zaista traženje vraga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije