Promo

Automobil za tvrtku ili obrt s mjesečnom fiksnom ratom s uključenim svim dodatnim uslugama? Moguće - AutoZubak zna kako!

Foto: AutoZubak
1/2
24.06.2024.
u 16:12

U poslovnom svijetu, brzina i fleksibilnost igraju ključnu ulogu u uspjehu. Bez obzira radi li se o malom obrtu ili velikoj korporaciji, kontrola nad troškovima automobila tvrtke ili obrta može biti složena i zahtjevna. AutoZubak Movens nudi rješenje koje omogućuje tvrtkama svih veličina da se posvete onome što najbolje znaju – svom poslovanju!

Cjelovito rješenje za tvrtke ili obrte

AutoZubak Movens pruža sveobuhvatnu uslugu koja uključuje sve aspekte brige o vašim vozilima u tvrtki. Iznos fiksne mjesečne rate pokriva sve ključne usluge povezane s automobilom, omogućujući vam predvidljivost troškova i bezbrižnost. Bez obzira trebate li jedno vozilo ili cijelu flotu, naša ponuda uključuje najpopularnije nove modele vozila po iznimno konkurentnim cijenama s unaprijed očekivanim iznosom mjesečnog računa za sve usluge!

Usluge uključene u fiksni mjesečni iznos

Usluge uključene u ovu jedinstvenu ponudu sastoje se od:

  • Nabava vozila - Osiguravamo vam nabavu najnovijih modela marki Volkswagen, Škoda i Audi.
  • Redovno i izvanredno održavanje – Brinemo se za redovno održavanje vaših vozila kako biste uvijek bili sigurni i pouzdani na cesti. Organiziramo sve potrebne termine, dolazimo po vozila i vraćamo ih nakon obavljenog servisa. Naša stručna mreža servisa diljem Hrvatske omogućava brzinu i kvalitetu usluge.
  • Sezonska zamjena i skladištenje guma – Ne morate se brinuti o zamjeni guma, mi organiziramo sve. U dogovoru s vama, preuzimamo vozila, obavljamo zamjenu guma (ljetne i zimske) te skladištimo gume do sljedeće sezone. Na ovaj način štedite vrijeme i osiguravate optimalne performanse vaših vozila u svim uvjetima.
  • Obvezno i kasko osiguranje – Osiguranje je uključeno u mjesečnu ratu, pružajući vam potpunu zaštitu od svih rizika. Surađujemo s vodećim osiguravajućim kućama kako bismo vam osigurali najbolju pokrivenost.
  • Registracija i tehnički pregled vozila – Brinemo se o svim administrativnim zadacima, uključujući registraciju i tehničke preglede vozila. Naši stručnjaci osiguravaju da su vaša vozila uvijek usklađena s propisima, bez dodatnih briga za vas.
  • Movens asistencija – Naša usluga 24-satne pomoći na cesti dostupna je 365 dana u godini. Bez obzira na situaciju, uvijek možete računati na nas za brzu i učinkovitu pomoć.
  • Jamstvo potpune tehničke i funkcionalne ispravnosti vozila – Naša vozila dolaze s jamstvom potpune tehničke i funkcionalne ispravnosti, osiguravajući vam pouzdanost tijekom cijelog razdoblja leasinga.
  • Dodatne usluge – Sva naša vozila opremljena su protupožarnim aparatima, gumenim podnim prostirkama sprijeda i straga, zakonom propisanom obveznom opremom i reflektirajućim prslucima. Uključeni su svi zakonski propisi, kao što su porez na cestovna motorna vozila (PCMV) i RTV pristojba, osiguravajući potpunu usklađenost i bezbrižnost.

Fleksibilne Opcije i Personalizacija Vozila

Jedna od glavnih prednosti AutoZubak Movens usluge je mogućnost prilagodbe vozila prema specifičnim potrebama vaše tvrtke ili obrta. Naša ponuda uključuje najnovije modele marki Volkswagen, Audi i Škoda, omogućujući vam da birate između različitih vozila koja najbolje odgovaraju vašim zahtjevima. Svako vozilo može biti dodatno konfigurirano i personalizirano prema vašim specifičnim željama i potrebama, od dodatne opreme do specifičnih tehničkih zahtjeva, osiguravajući da automobil ili više njih budu savršeno usklađeni s vašim poslovnim ciljevima.

U nastavku donosimo konkretne primjere opcija i cijena odabranih modela vozila:

Volkswagen Caddy, dostupan za 388,48€ mjesečno uz učešće od 2.276,88€, savršen je izbor za tvrtke koje trebaju pouzdano i prostrano vozilo za prijevoz robe ili putnika. Caddy nudi iznimnu fleksibilnost s prostranim prtljažnikom i mogućnošću konfiguracije sjedala prema vašim potrebama. Opremljen je naprednim sigurnosnim sustavima i modernom infotainment tehnologijom, čime osigurava sigurna i efikasnaputovanja.

Volkswagen Golf, dostupan za 346,98€ mjesečno uz učešće od 1.987,45€, idealan je za tvrtke koje traže balans između elegancije, udobnosti i performansi. Ovaj kompaktni automobil nudi izvrsnu ekonomičnost goriva, što ga čini savršenim za svakodnevnu upotrebu. Golf se može personalizirati s naprednim navigacijskim sustavima, luksuznim interijerom i asistencijama pri vožnji, pružajući vašim zaposlenicima maksimalnu udobnost i sigurnost.

Škoda Octavia, dostupna za 381,77€ mjesečno uz učešće od 2.265,39€, nudi prostranost i praktičnost, čineći je idealnim izborom za tvrtke koje trebaju pouzdano vozilo za duža putovanja. Octavia se može prilagoditi s različitim motorima, uključujući hibridne opcije, te s nizom sigurnosnih značajki i modernih tehnologija. Također, moguće je opremiti vozilo s dodatnom poslovnom opremom, poput namjenskih pregrada u prtljažniku ili prilagođenih interijera.

Audi A4, dostupan za 454,01€ mjesečno uz učešće od 2.598,53€, predstavlja luksuz i performanse, idealan za tvrtke koje žele ostaviti dojam profesionalnosti i uspjeha. Ovaj model nudi vrhunsku tehnologiju, visokokvalitetne materijale u unutrašnjosti i napredne sigurnosne sustave. Audi A4 se može dodatno opremiti sa sportskim sjedalima, vrhunskim zvučnim sustavom i najnovijim asistencijama za vožnju, osiguravajući maksimalnu udobnost i sigurnost.

Zašto AutoZubak Movens?  

Naša usluga nije samo o vozilima – radi se o pružanju cjelovitog rješenja. Imamo preko 20 godina iskustva, tijekom kojih smo se brinuli o tisućama vozila i stotinama korisnika. Trenutno upravljamo s više od 2.400 vozila, a naš tim od preko 250 djelatnika osigurava isporuku ugovorenih usluga. Vlastita servisna mreža i kontakt centar dostupni su 24/7, a s vlastitim rent a carom i preko 1.000 vozila, uvijek smo spremni osigurati zamjenska vozila kada je to najpotrebnije. Uz aplikaciju za upravljanje i praćenje vaših automobila, klijenti mogu lako pratiti sve aspekte svojih vozila, od održavanja do troškova. Naša fiksna cijena usluge za čitavo ugovoreno razdoblje omogućuje vam učinkovito upravljanje troškovima. 

Ako ste zainteresirani za unapređenje poslovanja vaše tvrtke ili obrta, obratite nam se s povjerenjem. Naši stručnjaci će vam se javiti u najkraćem mogućem roku i pomoći vam u odabiru najboljeg rješenja za vaše potrebe. Zatražite personaliziranu ponudu putem web stranice, e-maila movens@autozubak.hr ili nas nazovite na besplatni broj telefona 0800 5432.

AutoZubak Movens – neka naše dvadesetogodišnje iskustvo radi za vas.
 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije