Nema ozlijeđenih

Bacio bombu na prazno autobusno stajalište u Zadru

policija
Ivo Čagalj/PIXSELL
12.11.2010.
u 21:43

- U trenutku aktiviranja naprave nitko se nije nalazio u blizini pa nije bilo ozlijeđenih osoba.

Zadarska policija je izvijestila da je danas poslijepodne oko 14,20 sati zaprimljena dojava da je nepoznata osoba aktivirala i bacila nepoznatu eksplozivnu napravu na DC-27 u mjestu Dobra Voda u autobusno betonsko stajalište .

- U trenutku aktiviranja naprave nitko se nije nalazio u blizini pa nije bilo ozlijeđenih osoba , a nastupila su manja oštećenja na autobusnom stajalištu. Na mjestu događaja započet je očevid koji će se nastaviti tijekom sutrašnjeg dana kako bi se utvrdilo o kakvoj se eksplozivnoj napravi radi.

U tijeku je kriminalističko istraživanje - istaknuli su iz  policije.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
23:42 12.11.2010.

to je kamocemo

OB
-obrisani-
23:18 12.11.2010.

Sva sreća u nesreći!

LB
l,bebiic
23:27 12.11.2010.

Mogao je bar pričekati Božić ili nog.utakmicu,,,a onda bacati bombe,,kao što to mi u Zagrebu radimo,BOOM,BOOOOM

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije