javio se iz Münchena

Banožić o Milanoviću: 'Da se ne bavi osobnim obračunima, možda bi znao da je Crna Gora u NATO-u'

Split: Predsjednik Milanović sudjelovao na 30. obljetnici ustrojavanja HRM
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
18.02.2022.
u 17:32

- Nemam vremena za odgovaranje na osobne uvrede i blaćenja Zorana Milanovića, niti to više želim - ustvrdio je ministar

Ministar obrane Mario Banožić osvrnuo se na svom Facebook profilu na današnji gaf predsjednika Zorana Milanovića. Naime, Milanović je spomenuo da Crna Gora nije članica NATO-a, no ona to jest još od 2017. godine. 

Također, Milanović je u Požegi kazao kako Banožić "krši odluke komisije" te kako "vjerojatno sad kupuje zavjese i jastučiće za svoj stan". Banožić je ustvrdio da ima "pametnijeg i važnijeg posla" od odgovaranja predsjedniku. 

- U iznimno složenoj sigurnosnoj situaciji u Europi, koja iz dana u dan postaje sve ozbiljnija, nemam vremena za odgovaranje na osobne uvrede i blaćenja Zorana Milanovića, niti to više želim. Ako on nema pametnijeg i važnijeg posla, ja imam.

Da se ne bavi osobnim obračunima, možda bi znao da je Crna Gora u NATO-u već 5 godina.

Pozdrav svima s Minhenske sigurnosne konferencije na kojoj sudjelujem nakon sastanka ministara obrane NATO-a u Bruxellesu - poručio je ministar. 

VIDEO Hit izjave predsjednika Milanovića: Inertan kao krava na cesti, puzajući udav, sitni tat, svrake koje krešte kao Hasan aga...

 

Komentara 14

Avatar Cinco
Cinco
17:57 18.02.2022.

Ipak je sramota da predsjednik koji ima neke ovlasti u vanjskoj politici i obrani ne zna da je Crna Gora članica NATO-a.

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
18:08 18.02.2022.

Bane je pristojan pa neće reći istinu - "da se otrijezni znao bi da je Crna Gora u NATO savezu". Tko zna možda će je sada vrhovni komandant Zoka izbaciti iz saveza.

DU
Deleted user
17:40 18.02.2022.

Tako bi inače trebali uzvraćati svi i ne dati se više uvlačiti u cirkuske ispade klauna s Pantovčaka. Prihvaćajući njegovu igru spuštate se na njegov nivo i postajete mamac medijima koji vas zatim izjednačavaju s njim i niste napravili ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije