Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na službenoj web stranici

Barbir i dalje predsjednik splitskog SDP-a: 'Godinu dana nitko nije u stanju ažurirati podatke?'

Održana je 1. konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Splita
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/5
12.06.2024.
u 09:41

Barbir je također naglasio da očekuje uvrede, ali je naglasio da je već navikao na takve napade.

Damir Barbir, bivši predsjednik splitske organizacije SDP-a, izrazio je nezadovoljstvo zbog činjenice da je i dalje naveden kao predsjednik na službenoj web stranici stranke, unatoč tome što je napustio SDP prije godinu dana.

"Godinu dana nakon što sam napustio SDP i gotovo tri godine nakon što sam postao predsjednik SDP-a Split, na kojoj funkciji sam proveo tek godinu dana, ja sam još uvijek predsjednik splitske organizacije prema službenom webu," izjavio je Barbir.

Barbir je postavio pitanje o sposobnosti SDP-a Split da upravlja gradom ili većim kolektivom kada nisu u stanju ažurirati podatke na svojoj web stranici.

"S obzirom da su zauzeti konstantnim političkim progonom, terorom i difamacijom mene kao pojedinca, kao i opstrukcijom vlastite stranke u medijima tijekom izborne kampanje za parlamentarne izbore, te konstantnom destrukcijom i rušenjem bilo kakvog razvoja Grada Splita, pretpostavljam da nisu imali vremena," dodao je Barbir.

Barbir je također naglasio da očekuje uvrede, ali je naglasio da je već navikao na takve napade.

"Cijela situacija postavlja jasno pitanje kako bi navedena skupina upravljala Gradom Splitom ili nekim većim kolektivom kada nije u stanju ažurirati podatke na jedinoj svojoj web stranici sve ove puste godine," zaključio je Barbir.

VEZANI ČLANCI: 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije