Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGLAVILI U SOCIJALNOJ SKRB

Berlin: Ukrajinske izbjeglice nećemo slati kući, no cilj je da se zaposle

27.06.2024.
u 09:30

Čelnik stranke Zelenih rekao je kako su čiste insinuacije da Ukrajinci dolaze u Njemačku zbog novca te da se time zanemaruje užas Putinova rata.

Komentara 1

Avatar macak Tomo
macak Tomo
10:02 27.06.2024.

Ti ukrajinci koji su pobegli su dobro živeli pre Majdana. Zašto bi ginuli? Njih je Zelenski prevario. Obećao da će prestati rat. A on ga rasplamsao. Oni koji su slali Ukrajni oružje su učesnisi u ratu . Zapad izazvao svađud izazvao svađu između Ukrajinaca i Rusa a zatim u ruke dao "noževe" da bodu Ruse. Zapad je saučesnik u svađi. Pokazao se kao kukavica gurajući ukrajince na Ruse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije