Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVRIJEĐALI JE

Bernardica Juretić na udaru kritika zbog fotke na jahti i komentara 'Bolje živim nego ministar'

Bernardica Juretić na jahti
Foto: Facebook
1/4
15.11.2016.
u 14:26

Ja bih umro od srama da mi narod kopa po kontejnerima, a ja moralna vertikala bivše Vlade radim to što radim..., napisao je jedan korisnik

Bivša ministrica Bernardica Juretić zaradila je niz negativnih komentara, pa i uvreda, zbog prošlomjesečne objave na Facebooku. Juretić je, naime, objavila fotografiju na kojoj pozira na jahti uz potpis "Bolje živim nego ministar".

Bivša časna sestra i ministrica socijalne politike i mladih u Vladi Tihomira Oreškovića, podsjetimo, aktivirala je mogućnost dobivanja plaće po načelu 6+6, što znači da će šest mjeseci nakon kraja mandata primati punu plaću, a još pola plaće tijekom idućih šest mjeseci.

Objava na Facebooku zaradila je raznolike komentare.

– Berni, sad se malo odmori – napisao je jedan korisnik, a druga korisnica napisala je "Bravo, bravo".

Negativni komentari bili su dosta žestoki.

– Ja bih umro od srama da mi narod kopa po kontejnerima, a ja moralna vertikala bivše Vlade radim to što radim... U rudniku nisi kopala, svega mi. Ja, kao branitelj, imam 0 kn mirovine, iako mi je zdravlje otišlo k vragu, ali eto... – komentirao je jedan korisnik Facebooka.

>> Bivši premijer Orešković zatražio i dobio opciju 6+6: Idućih pola godine primat će punu plaću

>> Murganić od Juretić preuzela Ministarstvo bez nazočnosti medija

Komentara 19

G4
G_4
14:38 15.11.2016.

Svaki komentar je suvišan

DU
Deleted user
15:54 15.11.2016.

Iz opanaka na jahtu... Pametnome dosta!

OB
ObrenM
16:44 15.11.2016.

Moralna vertikala.Udala se za muza starijeg 25 godina,jer joj je stalo samo do materijalnog.Njezina duhovnost i strah bozji se je vidio u njenoj "skromnosti "za vrijeme sluzbe u samostanu.Neosjetljiva na muke potrebitih,a vidio se je i njezin vokabular slican kocijaskom- prije nekoliko stoljeca.Teski autogol Hdz-ea.kada je takovu osobu postavio na jedno od najosjetljivih ministarstava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije