Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA WEBERA I RESSLERA
Povratak na članak

Što nas kao Europljane povezuje i vodi kao naš moralni kompas?

Bez uvjerenih demokršćana, Europa danas ne bi bila najbolje mjesto za život na svijetu, pišu u analizi Manfred Weber, predsjednik Kluba zastupnika Europske pučke stranke (EPP) u Europskom parlamentu te Karlo Ressler, hrvatski zastupnik Kluba Europske pučke stranke (HDZ/EPP) u Europskom parlamentu

Komentari 3

TR
trpimir2022
12:48 11.06.2023.

Europa se medijskim manipulacijama okrenula sama protiv sebe, a njena kršćanska načela nisu je spasila.

VL
HR
Hrvoje5
11:45 11.06.2023.

Nikakvi uvjereni demokršćani i nikakav rat na pragu! Ovi kaj sebe nazivaju kršćanima a sponzori su fašizmu su za mene kategorija koju ne spominjem, ok, možda samo natašte. A rat na pragu.. Europa se nepozvana doslovno ne uplela nego urasla u taj rat koji joj nije ni prijetio a kamoli da joj je na pragu. A pritom je pokazala (umjesto vrijednosti u koje se dosad klela) valjda najružnije lice koje je mogla - ono crno i fašističko.

VL
Avatar Behemot
Behemot
14:04 11.06.2023.

Moralni kompas lažnih kršćana iz HDZ-a; trgovina djecom, milijarda kuna na računu umirovljenika od pljačke, ovrhe i reketarenje siromašnim, bravo! :D

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.