PAZIN

Bez vozačke vozio auto s pogrešnim tablicama, imao bokser i streljivo

oružje
Foto: Maja Šantoši/PIXSELL
05.11.2014.
u 14:45

Mladić nije stao, no policija ga je ipak uspjela zaustaviti

Pazinski policajci jučer su oko 3 sata kod benzinske postaje u mjestu Bertoši pokušali zaustaviti automobil Škoda Felicia, kojim je upravljao 19-godišnji mladić s područja Gračišća. Unatoč svjetlosnim i zvučnim signalima mladić nije stao, no policija ga je ipak uspjela zaustaviti.

Provjerom su utvrdili da se na vozilu nalaze nepripadajuće registracijske oznake, koje je 19-godišnjak dan ranije sam postavio. Mladić je u vozilu imao bokser i četiri komada streljiva, a vozilom je upravljao bez vozačke dozvole. Policija ga sumnjiči da je počinio kaznena djela krivotvorenje isprava i za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.  

Protiv 19-godišnjaka podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok se radi počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o obveznim osiguranjima vozila u prometu i Zakona o oružju, podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

>> Prebrzo vozili - jedan bez vozačke, drugi pijan

Komentara 1

LL
LEX-LUTOR
14:41 07.11.2014.

A zasto se sada ne pohvale da je pretraga vozila izvrsena bez valjanog naloga, pored toga posjedovanje boxera nije kaznjivo djelo ako se ne nosi na javnom mjestu a vozilo nikako nije javno mjesto, kako se u cijelu pricu uklapaju mobiteli i lisice to ne moze objasniti niti Hudini....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije