KRIZA

Biden pričao s ukrajinskim predsjednikom: 'SAD će odgovoriti brzo i odlučno na rusku agresiju'

The Biden administration is warning of an imminent invasion of Ukraine by Russia possibly in the next week.
Shawn Thew - Pool via CNP
13.02.2022.
u 19:32

Dvojica predsjednika su se "složila oko važnosti nastavka diplomacije", navodi se u priopćenju.

Nakon što je jučer američki predsjednik Joe Biden razgovorao s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom oko ukrajinske krize, danas je pak vodio razgovor s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim.

Biden mu je kazao da će će SAD odgovoriti "brzo i odlučno" na daljnju rusku agresiju na Ukrajinu, navodi se u priopćenju kojeg je objavila Bijela kuća.

Dvojica predsjednika su se "složila oko važnosti nastavka diplomacije i odvraćanja kao odgovora na rusko vojno jačanje na ukrajinskim granicama", stoji u priopćenju.

 

 VIDEO: Macron i Putin sjedili za stolom dugim četiri metra, otkriveno i zašto.

Komentara 20

5S
505.scrtom
21:00 13.02.2022.

koliko je poznato ukrajina i rusija ne žele pod svaku cijenu međusobno ratovati. što više je poznato da putin želi ujedinjenje sa ukrajinom i bjelorusijom. dio ukrajinaca sigurno nebih imalo ništa protiv s obzirom da zapad ukraincima daje kao i obično stalno prazna obećanja u pogledu razvitka, osim slanja oružja za obranu. ne treba se stoga onda ništa čuditi da im putin nudi neke bolje opcije. amerikancima kao i europi naravno to ne odgovara jer tako dolazi do jačanja rusije. na kraju vidjet će se kako će ukrajina i narod odlučiti. uglavnom bez jake pomoći ukrajini bit će teško tu zemlju držati.

PV
prcko.vitamincic
07:57 14.02.2022.

Odgovoriti će brzo i žestoko kao što su u Afganistanu odgovorili Talibanima.

Avatar Sidewinder
Sidewinder
19:36 13.02.2022.

Podrška hrabrom Ukrajinskom narodu u borbi za slobodu protiv ruskih okupanata!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije