Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINSKI DNEVNIK IVANA BURAZINA

Bitka za Kijev pred rat za Donbas: Majdan je bio komuna s redom, umjesto alkohola točila se juha

30.06.2024.
u 15:55

U drugom dijelu svojeg ukrajinskog dnevnika Ivan Burazin opisuje događaje na Majdanu kojima je svjedočio u veljači 2014.: 'Majdan je bio komuna s redom, umjesto alkohola točila se juha'

Komentara 7

XM
Xman
19:27 30.06.2024.

Amerikanci su im to napravili da bi danas ginuli za njihove interese.Dasu uvazavali Ruske interese mogli su daleko bolje proci.

DB
Davorin_Banovic
18:24 30.06.2024.

A Victoria Nuland je donijela svježe ispečene krafne. Trebalo je okrijepiti pučističke snajperiste koji su pucali sa krovova zgrada oko trga, čije su ulaze čuvali pučisti. Nećemo se lagati, rusi demoliraju ukrajinu, to je užasno. Ali da nastavimo iskreno - cijeli majdan puč i opstrukcija bilo kakvih dogovora sa istočim pokrajinama - dolazi iz kuhinje "kolektivnog zapada"... USA i EU.

Avatar ZLO
ZLO
16:53 30.06.2024.

Haha, ovaj me dobro nasmija.... da se tocila teleća juha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije