IZAZVAO BROJNE KOMENTARE

Bizaran potez vozača zabilježen na splitskoj rivi: 'Što taj glumi?'

splitska riva
Prometne zgode i nezgode
27.12.2023.
u 15:55

"Bitno da maglenke rade", jedan je od brojnih komentara

Nesvakidašnji prizor zabilježen je u Splitu. Naime, Facebook stranica "Prometne zgode i nezgode", koja često objavljuje bizarne poteze vozača na hrvatskim cestama, objavila je fotografiju automobila koji je vozio splitskom rivom.

"Dozvoljeno je u tom smjeru", "U zatvor", "Taxi za Dioklecijana", "Bitno da maglenke rade", "Što taj glumi?", neki su od komentara na Facebooku. 

Prije nekoliko dana, podsjetimo, automobil se pojavio među ljudima i na glavnoj riječkoj šetnici. I taj prizor s Korza izazvao je brojne komentare. 

"Lijepo i lagano ide desnom stranom, po pravilima, školski", "Toga ima samo u Rijeci", "Traži parking", "Ni na Korzu nema mira, svašta sebi ljudi dozvole", "Možda čovjek mora", "Zašto se ne napravi ograda da ne mogu ući", "Svašta", neki su od pisali. 

VIDEO Ima li kraja bahatim vozačima? Vozač opušteno vozi po - riječkom Korzu

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Žuti
Žuti
21:12 30.12.2023.

Čovjek prodaje automobil. Najbolje stati nasred šetališta.

ZA
!zagreb!
19:22 27.12.2023.

Ja mislio da iz udruge NH skupljaju reket po Rivi pa neće valjda pješke. Da se pomogne a i štite te od požara i batina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije