Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška predsjednice
Povratak na članak

Bjelovar - prvi grad bez poreza

Krajnje je vrijeme za mjere koje će pridonijeti otvaranju radnih mjesta, rekla je predsjednica

Komentari 8

DU
Deleted user
10:10 12.12.2017.

baš nam je poreska politika vjerodostojna, sada ukinu pa onda uvedu više nego je bilo...cijeli svijet živi na i od poreza, treba naći mjeru ....

VL
KA
Karizma
05:33 12.12.2017.

Nije problem u drzavi i zakonima vec je problem u pokvarenim inspektorima.U 90 posto slucajeva pokvareni inspektori se dogovore sa poduzetnikom i uzmu mu lovu na crnjaka.Ono daj mi 50 posto od kazne ili da pisem.Samo oni koji su tvrdi i nece platiti zavrse sa kaznom i u novinama a svi drugi plate.Znaci problem je u ljudima a ne zakonima

VL
KA
Karizma
05:37 12.12.2017.

Ko kod nas kontrolira inspektore.Nitko.U Nizozemskoj njihova sluzba za zastitu sama otvara firme na svoje ljude i pise anonimne prijave inspektoratu koji salje inspektore u izvid i vrlo brzo uhvate pokvarenog inspektora.To kod nas nitko ne radi.

VL
Avatar anemicni_pinokio
anemicni_pinokio
23:31 11.12.2017.

Pametni ljudi vidjeli kako Pinokio unistava RH pa uzeli stvar u svoje ruke, ali bojim se da nece moci nista, zlocinacka organiczacija je odlucila unistiti RH.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:23 12.12.2017.

bjelovar ionak ima mrtvo gospodarstvo, pa nema ni neke prihode od poreza. porez na dobit je ionak državni prihod, gradovi imaju uglavnom prihode od poreza na dohodak. nek se toga bjelovar odrekne, ako ima hrabrosti. ovo je obična demagogija, a sa tim porastom prihoda od preraspodjele bjelovar će samo dobiti nešto što će nekom jačem biti uzeto. prelijevanje iz šupljeg u prazno. inače, oslobađanje od komunalnog doprinosa znači da će grad bjelovar u svojem proračunu za svako oslobođenje morati iz poreznih prihoda osigurati taj novac za koji je nekog oslobodio, i njime nešto sagraditi, jer je to striktna zakonska obveza, ako ne bude, trebala bi biti i masna kazna. porez je način financiranja države, oduvijek. svi ga imaju otprilike istog. oni koji štampaju novac i vojskom se brinu da tako i dalje ostane (amerika) mogu imati male poreze. jedno vrijeme. ne vječno. zamislite, odrekli su se prihoda od pola mil kuna!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.