Bjelovar: Teško ozlijeđen mladi vozač

prometna
Ž. Rukavina/24sata
30.01.2010.
u 12:38

Nezgoda se dogodila oko 20.45 sati kada je mladić vjerojatno zbog skliska kolnika izgubio nadzor nad vozilom i sudario se s Opel vectrom,a potom udario u ogradu mosta koja je probila vrata automobila

BJELOVAR - Teško ozlijeđeni 24- godišnji vozač Peugeota 406 u prometnoj nezgodi koja se sinoć dogodila u V. Korenovu kraj Bjelovara nalazi se u jedinici intenzivne njege bjelovarske Opće bolnice i njegovo je stanje stabilno.

Pokraj potresa mozga zadobio je i frakturu rebara - potvrdio je dežurni liječnik prim. Darko Koščak. Nezgoda se dogodila oko 20.45 sati kada je mladić vjerojatno zbog skliska kolnika izgubio nadzor nad vozilom i sudario se s Opel vectrom,a potom udario u ogradu mosta koja je probila vrata automobila i teško ga ozlijedila. Vozač i putnici Vectre ostali su neozlijeđeni.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Robinzon
Robinzon
18:22 30.01.2010.

Vidim da je imao Peugeot 406, a koliko je imao promila?I tko mu je ćaća?

LE
lepi12
19:38 30.01.2010.

Decku zelim brz oporavak, i da ubuduce vozi puno opreznije. Na drugom portalu ( a i ovdje se moze primjetit ) se vidi da auto ima ljetne gume (Toyo mozda?). Jurnjava u sred zime na minus temperaturi s ljetnim gumamaa i nije bas pametan potez. u svakom slucaju brzo ozdravljenje zelim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije