'operirao' na otoku

Bjelovarčanin na Krku pokrao turiste

policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
06.09.2013.
u 13:59

Osumnjičen je i da je u lipnju iz garaže u Puntu ukrao bicikl i veću količinu raznog električnog i drugog alata , a iz dvorišta kuće u Krku bicikl vrijedan 3600 kuna.

Krčkim policajcima pao je u ruke muškarac koji se sumnjiči za više krađa počinjenih na otoku Krku. Riječ je o 54 godišnjem Bjelovarčaninu za kojeg je kriminalističkim istraživanjem ustvrđeno da je početkom rujna u Puntu i Krku iz automobila u vlasništvu austrijske državljanke ukrao navigacijski uređaj i novac, dok je drugoj Austrijanski ukrao mobitel i foto-aparat.

Osumnjičen je i da je u lipnju iz garaže u Puntu ukrao bicikl i veću količinu raznog električnog i drugog alata , a iz dvorišta kuće u Krku bicikl vrijedan 3600 kuna. Dio ukradenih predmeta je pronađen i bit će vraćen vlasnicima. Ukupna materijalna šteta procijenjuje se na oko 17 tisuća kuna. Muškarac je kazno prijavjen nadležnom državnom odvjetništvu.

>>Dubrovnik: Bračni par iz Slovačke krao novac kupačima bazena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije