Gala koncert

Bjelovarski će Božić uveličati Josipa, Oliver, Đani Stipaničev

'01.12.2010., Bjelovar - Bjelovarski bozicni koncertni gala spektakl zbog stednje ce biti zakinut za nastup americkih glazbenih soul diva, kakava je bila Maya Azucena (crvena haljina)  Photo: Damir Sp
'Damir Spehar/PIXSELL'
02.12.2010.
u 17:40

Božićni gala koncert zakazan je za 21. prosinca u 20 sati u školsko-sportskoj dvorani, a zbog štednje će izostati nastup najuglednijih američkih soul diva

Osmo izdanje veličanstvenog Božićnog gala koncerta, u organizaciji gradske Turističke zajednice i Jazz kluba Bjelovar, pod pokroviteljstvom Grada Bjelovara te medijskim pokroviteljstvom Večernjeg lista, zakazano je 21. prosinca u 20 sati u Školsko-sportskoj dvorani. Iako je uslijed recesije došlo do organizacijskih kompromisa, vrhunska produkcija, te glazbene i pjevačke zvijezde jamče da će nova božićna glazbena bajka posjetiteljima iznova priuštiti spektakl.

Stotinjak izvođača

- U dogovoru s Gradom uveli smo štednju po pitanju proračuna za Božićni gala koncert, ali to se neće odraziti na kvaliteti programa. Istina je da su posjetitelji naviknuti da uz naše najpoznatije estradnjake već tradicionalno u Bjelovar dovodimo i najuglednije američke glazbene soul dive, kakve su primjerice bile Deborah Woodson, Maya Azucena ili Felicia Taylor, ali ovoga smo se puta zbog skromnijeg proračuna odlučili na samo domaće uzdanice. No, da ne bi u potpunosti prekinuli tradiciju, poseban će gost biti američki gitarist i pjevač Freddie James Cooper, koji je pristao da mu se plate smao putni troškovi – ističe Mladen Medak Gaga, direktor bjelovarske Turističke zajednice.

Međutim, dodaje da su se pobrinuli da veliki revijski orkestar Božićnog gala koncerta, pod ravnanjem maestra Alana Bjelinskog, pruža pratnju ponajvećim hrvatskim estradnim zvijezdama jer najpoznatije božićne pjesme u gospel jazz varijanti pjevati će Josipa Lisac, Ivana i Marija Husar, Oliver Dragojević, te Đani Stipaničev. Doda li im se i veliki mješoviti pjevački zbor Glazbene škole Vatroslava Lisinskog, dolazi se do brojke od stotinjak izvođača koji će zabljesnuti na raskošnoj dvoranskoj sceni. Stoga domaćini vjeruju da će zadržati ugled ponajboljeg božićnog spektakla u Hrvatskoj.

Jeftinije ulaznice

S obzirom na sveopću oskudicu organizatori poručuju kako će i cijene ulaznica biti povoljnije u odnosu na protekle sezone.

– Neće biti skupocjenih okruglih stolova sa pjenušcem, jer to s obzirom na situaciju držimo neprimjerenim. Iako cijene ulaznica, a koje će se početi prodavati za deset dana, još nisu utvrđene, sigurno će biti nešto jeftinije – poručuje Gaga.

U cijeloj će priči jedino ostati zakinuti televizijski gledatelji jer naime, zbog čudnog odnosa odgovornih s Prisavlja – u HTV-ovu programu nema mjesta za gala koncert.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije