Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski primjerak na sigurnom

Bliži se 30. obljetnica Daytonskog ugovora: Milošević sporazum parafirao nakon litre i pol vina, Srbija i BiH ga izgubile

25.06.2024.
u 06:32

Jedini original od država potpisnica – uz primjerak pohranjen u Parizu – ima Hrvatska. No je li nestanak originala u Srbiji i BiH samo odraz šlampavosti ili stav prema međunarodnim obvezama?

Komentara 4

GO
goran2hr
08:58 25.06.2024.

Po Hrvate izuzetno loš sporazum, nametnut od SAD-a i zapadnjaka, onih istih koje danas slavimo kao naše "prijatelje" ("partnere", "saveznike", "strateške saveznike").

LI
lipa75
07:54 25.06.2024.

To je bio "šlag na tortu" katastrofalne Tuđmanove politike u BiH.

BE
bendzola
09:23 25.06.2024.

Prema izjavama Petera Galbreighta i Mate Granića čitava srpska delegacija nije se trijeznila tjedan dana u Daytonu. Već na doručku počeli bi piti šljivovicu, a završavali bi večernjim pijanstvima... Uostalom, kao i njihovu suborci na terenu od 91 do 95.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije