Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PEDOFIL IZ SLAVONIJE

Bolna priča dječaka (13) kojeg je seksualno zlostavljao susjed: 'Prisiljavao me da radim razne poslove'

dijete
Pixabay/Ilustracija
16.09.2023.
u 18:16

Sve je krenulo prije tri godine, a sumnju da je dječak, koji inače ima poteškoće u razvoju, žrtva zlostavljanja, prijavio je njegov asistent u nastavi

U javnost je izašla nova mučna priča o seksualnom zlostavljanju maloljetnika (13) iz središnje Slavonije, zbog kojeg je počinitelj osuđen nepravomoćno 3,3 godine zatvora. Naime, N1 javlja kako dječak traži i odštetu zbog svega što je pretpio.

Sve je krenulo prije tri godine, a sumnju da je dječak, koji inače ima poteškoće u razvoju, žrtva zlostavljanja, prijavio je njegov asistent u nastavi. Unatoč negiranju tvrde nasilnog susjeda (53) da se radi o osveti jer je ''bio u odnosu s majkom'', sud mu je odlučio kako dječak ne laže.

- Susjed me je prisiljavao da za njega obavljam razne poslove – morao sam zakopavati prasce i krmaču koja je krepala jer je bila ostavljena na suncu, zakopavao sam teleće kosti, kao i ostatke ulovljenih životinja, morao sam mesti i kuhati, iako ja kuhati ne znam. Kad nisam želio kuhati udarao me po nogama šibom. Govorio mi je da mi je mama k…. i da se s….. sa svima u selu. On je radio onaj seks, a ja sam gledao. Pitao me tada što se ne seksam i ja, te da si moram naći neku malu curu - ispričao je dječak na sudu.

U jednom trenutku susjed je pred njim počeo i masturbirati, a tražio je isto i od dječaka, a kasnije ga je tražio i da ga dira. Majka je pak ispričala na sudu kako je susjeda i tjerala s dvorišta kad bi on dolazio tražiti dječaka.

POVEZANI ČLANCI:

- Unatoč tome nastavio je dolaziti. Sin je isprva odbijao ići k njemu, no s vremenom je ipak otišao. Zadržavao se tamo po dva-tri sata. Nekada nisam ni vidjela da je otišao k susjedu. Kad sam mu u džepovima našla opuške ispričao mi je da ga susjed tjera da puši, te da ga tuče kada ne bi obavio nešto za njega - kazala je majka.

>> VIDEO Policija uhitila pobjednika Supertalenta zbog pljački: Ukrao predmete vrijedne 140 tisuća eura

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
19:38 16.09.2023.

recite mi da je zarez u 3,3 pogreška u pisanju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije