PROMO

Bosch Hrvatska podržao novootvorenu Srednju školu u Petrinji

Bosch Hrvatska
Foto: Bosch
1/4
11.09.2024.
u 11:43

Kompanija Bosch Hrvatska nastavlja pomagati Banovini, području pogođenom razornim potresom 2020. godine. U velikom potresu stradala je zgrada Srednje škole Petrinja koja je nakon velikih napora i dugotrajne obnove otvorena 9. rujna 2024. godine.

Home Comfort odjel kompanije Bosch Hrvatska na samome početku obnove donirao je Srednjoj školi Petrinja vrijednu opremu za hlađenje i grijanje koja je postavljena u prostore novoobnovljene škole. Na taj način, zgrada je opremljena ekonomičnim sustavom grijanja i hlađenja, a tako će osigurati i značajne uštede na troškovima te smanjiti utjecaj na okoliš.

Foto: Bosch

Bosch je društveno odgovorna tvrtka i doista vjerujemo da je naša obaveza pružiti ruku pomoći tamo gdje je najpotrebnija. Ovom akcijom pokazali smo da je Bosch tehnologija uistinu „tehnologija za život“ te pomogli unijeti novi život u obnovljenu Srednju školu Petrinja. “Bosch Hrvatska još jednom je pokazao senzibilitet prema području Banovine, a ovoga puta pomoć smo pružili Srednjoj školi u Petrinji. Ovom vrijednom donacijom, stvaraju se preduvjeti za kvalitetnije obrazovanje svih učenika u Petrinji, kako sadašnjih srednjoškolaca, tako i svih koji će u budućnosti biti dio Srednje škole Petrinja. Posebno nas veseli kada možemo pomoći djeci i mladima, a ovoga puta je pomoć, vjerujemo, na radost i zadovoljstvo svih stanovnika Petrinjeizjavila je Mirsada Kudrić, generalna direktorica tvtke Bosch za Hrvatsku i Sloveniju.

Foto: Bosch

Podsjetimo, kompanija Bosch je već u kratkom periodu nakon potresa donirala vrijednu opremu pogođenom stanovništvu kao i vatrogasnim društvima s područja Banovine, a dodatno su razveseljeni i mališani jednog Petrinjskog vrtića.

Foto: Bosch

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije