Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDALA SE

Brazilka odrezala suprugu penis i bacila ga u zahod: Policiji objasnila zašto je to učinila

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
27.12.2023.
u 10:33

Njezin 39-godišnji suprug pronađen je živ te je prebačen u bolnicu

Žena (34) iz Brazila odrezala je suprugu penis te ga bacila u zahod. Kako je rekla policiji, to je učinila nakon što je saznala da je imao spolni odnos s njezinom 15-godišnjom nećakinjom.

Policiji je kazala kako je namamila supruga u krevet pa mu zavezala ruke i noge. Tada mu je britvom odrezala spolovilo te ga fotografirala i bacila u zahod. Priznala je to 22. prosinca. Nakon što se predala policiji, istaknula je kako ga je bacila jer je čula da ga je moguće ponovno pričvrstiti, navodi Daily Mail

U lokalnu policijsku postaju došla je s bratom te kazala: "Dobra večer, došla sam se predstaviti jer sam suprugu odrezala penis".

VEZANI ČLANCI:

Njezin 39-godišnji suprug pronađen je živ te je prebačen u bolnicu. Njegovo trenutno zdravstveno stanje nije poznato. Supruga je privedena te optužena za pokušaj ubojstva. 

Istraga je u tijeku, a policija nije komentirala navode 34-godišnjakinje o spolnom odnosu njezina supruga i nećakinje. 

GALERIJA TOP 100 fotografija u 2023. godini

Ilustracija
1/100
Ključne riječi

Komentara 1

HO
homofobic
11:49 27.12.2023.

Naucila, na iskustvu Loraine Bobbitt, da baciti mackama u grmlje nije dovoljno sigurno! Samo tako!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije