Najveći poraz torijevaca u povijesti

Britanci skrenuli ulijevo, dok cijeli EU klizi udesno

06.07.2024.
u 08:45

Može se ponositi svojim rezultatom jer konzervativci su ostali bez oko 250 zastupnika, među kojima je i deset ministara, što je rekord od 1997., kada ih je s laburistima pomeo Tony Blair

Komentara 3

XA
xaron
23:23 06.07.2024.

Nisu Britanci skrenuli u lijevo ( kako pise ) nego su bili siti nedoraslih Torijevaca.

TR
trpimir2022
22:16 06.07.2024.

Danas u predratnoj Europi imaju smisla samo podjele za rat i protiv njega. Globalni mediji drukaju za rat, a ostali to samo prepisuju. Zamagljuju javnu scenu podjelama na desne i lijeve, što je sad nebitno. Onog časa kad se ekstremna desničarka, Meloni, opredjelila za rat, odmah je dobila izbore i nitko u Europi se nije previše bunio. Protiv Le Pen, koja je sigurno manje desno od Meloni, naprotiv, u medijima se digla kuka i motika, zato što je protiv rata.

UK
ukrajina
09:09 06.07.2024.

Britanci nisu nikada bili normalni (kao cijeli svijet) ! Sve bogatstvo stekli su ubijanjem drugih nacija !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije