ismijavaju je zbog gafa

Britanska političarka strahuje od vala imigranata iz Jugoslavije!

Nadine Dorries
Foto: News Syndication/PIXSELL
1/2
10.01.2014.
u 22:05

Mogli bi imati val imigranata iz Jugoslavije - kazala je u emisiji britanska političarka Nadine Dorries.

Britanska političarka Nadine Dorries je u emisiji jučer navečer kazala kako će u Britaniju stići "val" imigranata iz Jugoslavije, piše Independent.

Konzervativka je u BBC-jevoj emisiji "Question time" u debati o slabljenju restrikcija unutar EU u vezi imigranata, uz Bugarsku i Rumunjsku spomenula i državu koja ne postoji već 24 godine. - Neće sada biti vala dolaska imigranata, ali bi se mogao dogoditi u budućnosti, moglo bi ga biti sljedeće godine. Mi ne znamo kada točno, ali će to biti problem. Mogli bi imati val imigranata iz Jugoslavije - kazala je u emisiji Dorries.

Političarka je odmah doživjela "val" kritika na društvenim mrežama, a jedan od komentara na Twitteru je bio da "Dorries očito nije ljubitelj Eurovizije". "Poruka za Nadine Dorries: Jugoslavija se raspala prije nekog vremena. Raspad je izazvao mali poremećaj. Možda ste propustili", pisalo je u drugoj poruci.

>>Stojadin, Fićo ili Yugo? Pogledajte što kaže Top Gir Jugoslavija

>>Ovako su stručnjaci 1969. zamišljali budućnost Jugoslavije

Komentara 21

ZG
ZGexil
22:27 10.01.2014.

ovakova izjava je pokazatelj usmjerenosti i pristranosti engleske politike. ovakove izjave se ne daju slučajno, već jer su ustaljene u razmišljanjima tamošnjih anglosaksih političara..... u svakom slučaju se trebamo iskljućivo usmjeriti i ravnati prema Vatikanu i Njemačkoj. većina ostalih "utjecajnih" europljana nam ne želi dobro.

Avatar Jalnuški
Jalnuški
22:22 10.01.2014.

Ako pola hrvatske Vlade, ukupni HRT i još 89% medijske scene ne zna da se Jugoslavija raspala - zašto bi to znala jedna Britanka?

DU
Deleted user
22:40 10.01.2014.

Najveći ugnjetavači svih vremena drže nam lekcije o moralu, Qvo vadis mundi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije