koje razočaranje!

Britanski Batman je dostavljač, a policiji je predao prijatelja lopova

'batman_nnn_zad_040313'
''
05.03.2013.
u 15:01

Kriminalac Danny nije se sam želio predati policiji pa je nazvao prijatelja Stana da mu pomogne. Ovaj je u tom trenutku gledao utakmicu maskiran u Batmana.

Otkriven je identitet misterioznog provoditelja pravde koji je maskiran u strip-junaka Batmana policiji u britanskom Bratfordu 25. veljače predao traženog kriminalca. Ispostavilo se da je nepoznati junak 39-godišnji dostavljač Stan Worby, a predani kriminalac njegov prijatelj i kradljivac Danny Frayne (27).

Da stvar bude zanimljivija, Danny je Stana nagovorio da ga preda policiji jer je, nakon što mu je proradila savjest, odlučio da je to bolje negoli da se prijavi sam, piše Telegraph.

Stoga je nazvao prijatelja i zatražio pomoć dok je ovaj bio na utakmici u Londonu.

– Pričekaj da se vratim kući i preodjenem. Nosim masku Batmana – odgovorio mu je Stan, no Danny nije želio čekati. Štoviše, pala mu je na pamet fantastična zamisao.

Po povratku iz Londona Stan je s Dannyjem otišao do policijske postaje. 

– Uhvatio sam ovdje jednog za vas – kazao je zatečenim policajcima i nestao. Vjerojatno se ne bi ni javio da u javnost prije dva dana nije procurila snimka čudnovate ''primopredaje'' nakon koje se počelo spekulirati o identitetu pravednika ispod maske.

Stanu su zasmetali epiteti kojim su ga obasipali i što su ga prozvali debeljuškastim Batmanom. Snimka je čista varka, tvrdi, jer je ispod odijela nosio trenirku koja mu je dodala nekoliko neželjenih kilograma.

>>Batman policiji predao traženog zlikovca

Komentara 1

Avatar Svećenik
Svećenik
15:16 05.03.2013.

Muškarac od 40 godina se obuče u Batmana i gleda utakmicu. Sick...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije