PROVOKACIJA

Britanski negator holokausta vodi turiste po logorima

treb
VL
Autor
Hrvoje Dečak
22.09.2010.
u 14:59

Iz njegove brošure zna se da kani obići i nekadašnju istočnu Prusku, gdje se u “Vučjoj jazbini” 1944. dogodio atentat na Hitlera, što Irving naziva pokušajem “izdajica njemačke vojske” da ubiju Führera.

Britanski negator holokausta David Irving stigao je u Poljsku da bi vodio turiste po značajnim točkama iz razdoblja nacističke okupacije. Strahuje se da će Irving voditi ljude u bivše nacističke logore i tamo govoriti neku svoju istinu. Iz njegove brošure zna se da kani obići i nekadašnju istočnu Prusku, gdje se u “Vučjoj jazbini” 1944. dogodio atentat na Hitlera, što Irving naziva pokušajem “izdajica njemačke vojske” da ubiju Führera. Poljske i britanske organizacije traže da mu se zabrani posjet bivšem logoru Treblinki (na slici groblje žrtava logora).

Ključne riječi

Komentara 1

PA
Parsifal
15:19 27.09.2010.

Možda mr.David Irving zbilja pretjeruje u tomu što radi a možda i židovi pretjeraše s brojem ubijenih židova i neprestalnim ponavljanjem o holokaustu......a možda su u šumi.Previše možda sa svih strana ali to nije razlog da se čovjek osuđuje jer misli kako misli...pa neće pobogu zbog svojih uvjerenja povećati broj žrtava drugog svjetskog rata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije