Akcija policije

Brođani ove godine predali trostruko više oružja

oruzje
Dino Stanin/PIXSELL
21.10.2013.
u 13:49

Predano je i 40.123 komada streljiva za dugo i kratko oružje te 24,5 kilograma eksploziva

U prvih devet mjeseci ove godine građani Brodsko-posavske županije policiji su dragovoljno predali 1.035 komada raznog automatskog, dugog, kratkog i rasprskavajućeg oružja, gotovo tri puta više nego lani.

Uz to, predano je i 40.123 komada streljiva za dugo i kratko oružje te 24,5 kilograma eksploziva, dvostruko više nego u istom razdoblju prošle godine. S obzirom da akcija \"Manje oružja – manje tragedija\" i dalje traje, iz policije pozivaju građane koji posjeduju nedozvoljeno i zabranjeno oružje da ga vrate bez sankcija.

>> Policija u Istri poziva građane da predaju oružje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije