Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sigurnosni proboj

Broj mobitela britanskog premijera objavljen na internetu, koristio ga je godinama

FILE PHOTO: British Prime Minister Rishi Sunak outside 10 Downing Street, in London
Foto: Clodagh Kilcoyne/REUTERS
1/3
22.10.2023.
u 19:26

Kada je prošle godine preuzeo vlast, Rishi Sunak dobio je novi broj, no prema snimci objavljenoj na društvenim mrežama, čini se kako je prijašnji još uvijek aktivan

Dugogodišnji privatni broj mobitela premijera Ujedinjenog Kraljevstva, Rishija Sunaka, objavljen je na internetu. Na društvenim mrežama objavljen je zvuk zvonjave te odgovor premijerove govorne pošte. Novi sigurnosni proboj dogodio se oko dvije i pol godine nakon što je bivši premijer Boris Johnson bio prisiljen promijeniti broj svog mobitela nakon sličnog slučaja.  

Britanski The Sun potvrdio je da je broj isti kao onaj kojeg je Sunak koristio godinama, uključujući dok je bio kancelar i tijekom prošlogodišnjih izbora. 

Kada je prošle godine preuzeo vlast, Sunak je dobio novi broj, no prema snimci objavljenoj na društvenim mrežama, čini se kako je prijašnji još uvijek aktivan. Downing Street danas je odbio komentirati sigurnosna pitanja.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Izgrizle je stjenice u hotelu pa dobila odštetu: 'Nevjerojatno je svrbjelo i boljelo'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije