LOKALIZIRAN JE

FOTO/VIDEO Buknuo požar u trgovačkom centru u Šibeniku: Vatrogasci izvukli dvije osobe iz dizala

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/12
29.07.2024.
u 12:55

Opožareni dio centra Dalmare je ispražnjen

Požar koji je izbio u šibenskom Dalmare centru lokaliziran je, ozlijeđenih nema, no još uvijek nije proglašen ugašenim, doznaje se u ponedjeljak iz županijskog Centra 112. Na terenu je 18 vatrogasaca i sedam vozila, kazali su Hini u županijskom Centru 112.

Požar je planuo na protupožarnim stubama Dalmare centra. Napajanje strujom za područje Dalmarea prekinuto je u 12,11 sati. Bile su dvije intervencije izvlačenja osoba iz dizala, međutim nitko nije ozbiljnije ozlijeđen, kažu u županijskom Centru 112.

Prema neslužbenim podacima portala Šibenski, i okolni objekti ostali su bez struje. Opožareni dio centra je ispražnjen, a vatrogasci su izvukli iz dizala dvije osobe koje su zapele zbog nestanka struje

 

GALERIJA Požar u trgovačkom centru Dalmare u Šibeniku
1/11
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije