PONOVNO SE OGLASIO

Butković poručio Milanoviću: 'I ti i ja znamo da si imao sve spremno za objavu ostavke'

Zagreb: Oleg Butković dao je izjavu za medije nakon sjednice Vlade RH
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/4
11.04.2024.
u 13:18

"Što ti je skrivila moja kravica Milova? Sedam puta spomenuo si je u svom obraćanju", upitao je ministar Zorana Milanovića

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković ponovno se preko Facebooka obratio predsjedniku Zoranu Milanoviću. Njegova objava uslijedila je nakon Milanovićeve konferencije za medije na Pantovčaku. Podsjetimo, jutros je Butković naveo kako će Milanović sutra, u petak, podnijeti ostavku na dužnost predsjednika Republike. Milanović se potom nekoliko sati nije oglasio, no na konferenciji je rekao: "Dobro, i? Mi trebamo vjerovati jednom lažovu? Taj čovjek laže, ne zna za poruke s Rimčevkom.. 

U najnovijoj Butkovićevoj objavi stoji: "Zorane, pa jesi li se ti to predomislio? Ili si poslušao moj dobronamjeran savjet? I ti i ja znamo da si imao sve spremno za objavu ostavke, a čak ti je i plan aktivnosti do kraja tjedna, na stranicama Ureda Predsjednika, bio prazan. Ni sada nemaš nikakvu aktivnost u najavi za sutra. Ali nema veze. Bitno da si me poslušao i da možemo zaboraviti na tvoj lukavi plan koji si najavljivao. P. S. Što ti je skrivila moja kravica Milova? Sedam puta si je spomenuo u svom obraćanju. Baš si je naciljao, ali nećeš mi je uzeti ni ti, ni tvoj rođak." 

Ministar Butković jutros je objavio: "Dobro jutro Zorane, što ja to čujem? Sutra daješ ostavku!! Panika, ha? Kampanja ti je u rasulu, krčmar (kako me posprdno zoveš) razotkrio te kao lažova i sada tražiš šok-terapiju da probaš napraviti preokret. Ali imaš jedan veliki problem, Zorane. Ti si pročitana knjiga!! Ta ostavka ništa ti neće donijeti. A znaš zašto? Zato što ljudi vide da te vodi mržnja, destrukcija i zlo. Ne može ti jedini program biti – pohapsit ću vas sve, sve ću vam uzeti, uključujući i moju kravicu Milovu. 

Da si bio frajer, što nisi, i dao ostavku kad si raspisao izbore, e to bi bilo vrijedno poštovanja. Ovo sada je potez očajnika i dobronamjerno ti kažem, ne blamiraj se dodatno. Budi frajer bar na kraju, stisni ruku pobjedniku i čekaj kraj mandata. P. S. Ne pitaj me kako sam doznao. Reći ću ti kad mi odgovoriš na ona moja dva pitanja".

Komentara 67

Avatar Krile102
Krile102
13:58 11.04.2024.

A jesi li ti spremio pribor za osobnu higijenu za Remetinac ?

NO
Nordik
14:03 11.04.2024.

Čovjek koji čuje glasove (glasine) koje nitko drugi ne čuje, čovjek koji razgovara s kravama, čovjek kojemu se smješi prugasto odijelo... Plenkijevo okruženje.

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
14:36 11.04.2024.

Pa ovaj stvarno pao na vrtićku razinu! Moram priznati kako mi je često mučno slušati Milanovićeve eskapade, ali je barem kreativan. Ovo su fore iz srednje grupe vrtića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije