Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekologija

Čakom otvorio prvo reciklažno dvorište u Čakovcu

'23.01.2012., Totovec - Deponij otpada gradskog komunalnog poduzeca CAKOM. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
17.07.2013.
u 08:49

Radno vrijeme reciklažnog dvorišta od ponedjeljka do subote je od 6 do 21 sat, a nedjeljom i praznikom je zatvoreno

Čakom je u Mihovljanskoj ulici, kod gradskog groblja, otvorio prvo reciklažno dvorište u Čakovcu, u koje je uloženo oko 900.000 kuna. Kako ističu u tom gradskom komunalnom poduzeću, građani će tamo, uz predočenje kupona za reciklažno dvorište, moći odložiti dvadesetak vrsta odvojeno skupljenog otpada.

 Uz papir, karton, metal, plastiku, drvo, tekstil i odjeću te električnu i elektroničku opremu, moći će se odložiti i neke vrste opasnog otpada iz kućanstva, kao što su boje, smole i ljepila, pesticidi, kiseline i lužine, lijekovi, ulja, masti, baterije i akumulatori  napominju u Čakomu. Radno vrijeme reciklažnog dvorišta je od ponedjeljka do subote od 6 do 21 sat, a nedjeljom i praznikom je zatvoreno.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije