Javnost rada

Čakovec u transparentnosti rada pao s drugog na deseto mjesto

'10.12.2009., Cakovec, Hrvatska- Nakon duzeg vremena zbog operacije noge, cakovecki gradonacelnik Branko Salamon izasao medju gradjane. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL '
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
25.04.2012.
u 11:08

Prije tri godine, kad je GONG prvi put proveo istraživanje, Čakovec je bio na drugom mjestu

Grad Čakovec pao je s drugog na još uvijek visoko deseto mjesto u konkurenciji 127 gradova u kojima je praćena transparentnost rada i otvorenost tijela lokalne samouprave prema javnosti. GONG je od rujna 2011. do veljače 2012. godine u suradnji s Udrugom gradova proveo istraživanje koje je obuhvatilo svih 576 jedinica lokalne i regionalne samouprave – 127 gradova, 429 općina i 20 županija.

Čakovec s Osijekom dijeli deseto mjesto. Prije tri godine, kad je GONG prvi put proveo istraživanje, Čakovec je bio na drugom mjestu, odmah iza Rijeke koja je uspjela zadržati prvo mjesto. Među županijama prva je Krapinsko-zagorska, a druga Varaždinska županija. Na devetom je mjestu Novi Marof.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije