INVAZIJA NA UKRAJINU

Četnici blokirali cestu na Krimu: Prenosimo naše iskustvo s barikada na Kosovu

četnici
09.03.2014.
u 11:08

Nas su pozvali Kozaci i mi smo se odazvali. U vrijeme ratova u nekadašnjoj Jugoslaviji postojao je veliki broj ruskih dobrovoljaca koji su se borili na srpskoj strani, kazao je zapovjednik četničke garde "Vukovi''

Osim ruskih Kozaka, koji su došli na poziv krimskih Kozaka da pomognu u održavanju reda, na Krim je stigla i skupina uniformiranih pripadnika Četničkog pokreta iz Srbije. Kažu da su došli samo u odorama, bez oružja, i da su legalno prešli granicu.

”Nama oružje ovde nije ni potrebno. Nismo došli ovde naoružani. Ako bude bilo potrebe za oružjem, dobit ćemo ga ovde. Naše prisustvo je samo jedna mirovna misija. Prenosimo ovde naša iskustva s barikada na Kosovu i Metohiji”, tvrdi Bratislav Živković, predsjednik Četničkog pokreta.

"Nas su pozvali Kozaci i mi smo se odazvali. U vrijeme ratova u nekadašnjoj Jugoslaviji postojao je veliki broj ruskih dobrovoljaca koji su se borili na srpskoj strani, kazao je zapovjednik četničke garde.

>>Dobrovoljci iz Srbije stigli na Krim: Mi smo četnički pokret i podržavamo Ruse

>>Jarić na Twitteru: 'Pored mozgova, sad nam se odlijevaju i četnici...'

Komentara 153

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
12:50 09.03.2014.

Došli su pljačkati te izvidit teren ! To se događa kroz cijelu povijest.

DU
Deleted user
11:42 09.03.2014.

četnici u mirovnoj misiji .......ovo je izjava godine.

CA
campa
11:58 09.03.2014.

Tako u Srbiji nastaju mitovi.Tako nastaju velike pobjede.Izgubili su boj na Kosovu protiv Turaka a opjevali su je kao pobjedu.Kraljević Mrko je bio Turski vazal a rasturao je Turke.Četristo godina bili su pod Turskom vlašću a nijedne đamije i genetski neokrznuti.Služili naciste u 2. svjetskom ratu pa postali antifašisti i borci protiv nacizma(jedino su ustaše fašisti na ovim prostorima-).Izvršili genocid u Hrvatskoj i BIH a prikazuju se kao žrtve. I na kraju nenaoružani četnici na Krimu opjevati će se kao junaci koji su donjeli prevagu u korist Rusa.Prodaju iskustva Rusima iz balvan revolucije.Došli su nenaoružani na opljačkanim traktorima iz Hrvatske i BIH jer što će oružje junacima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije