PROMO

Čitateljice Večernjeg lista osvojile poklon paket za svoje ljubimce

pas
Foto: ilustracija
PR
Autor
PR članak
07.11.2014.
u 20:04

Natječaj je organiziran povodom priredbe koja se sutra održava u SUPERNOVA shopping centru na Buzinu

Čitateljice Večernjeg lista koji su jučer sudjelovale u SMS nagradnoj igri Eukanube i uvjerile nas da baš one trebaju osvojiti nagrade su Srebrenka Hunjić i Jasna Smaguc.

Obje su za svoje ljubimce osvojile Eukanuba poklon paket s tri proizvoda 3 kg Eukanuba hrana za pse + poslastice + igračka.  

Natječaj je organiziran povodom priredbe koja se sutra održava u SUPERNOVA shopping centru na Buzinu.  

Bogat program „Vauu SUPERsubote“ počinje u 10 sati predstavljanjem pasa i štenaca iz Udruge Noina Arka i skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba  Dumovec koji traže udomitelje, a nastavlja se u 12 sati revijom ljubimaca poznatih osoba.

Reviju će voditi Ankica Dobrić i njen pas kao suvoditelj, a pistom će prošetati  psi koje su udomili Neven Ciganović, Vanja Mamić, Dalibor Petko, kao i ljubimci Sanje Doležal, Lee Dekleve, Luke Nižetića, Marine Tomašević, Slavka Sobina, Ivane Marić, Ivane Vašarević i Tene Nemet Brankov.  

Slijedi modna revija djece, mama i njihovih ljubimaca sudionika natječaja koji se održava na portalu Klokanica.hr, a za sve posjetitelje osigurani su besplatni savjeti veterinara, frizure za pse  grooming salona Luna, profesionalno fotografiranje te CEWE fotografije na dar. Dog Dancing Team demonstrirat će plesni show sa psima, a uzgajivači pasa predstavit će rijetke pasmine pasa.

Uz službeni dio programa tijekom događanja sve posjetitelje očekuju popusti u  trgovinama SUPERNOVA  centra, te prigodni popust od 10% na cijeli asortiman u Pet Centru. Također, za kupnju Eukanuba hrane za pse, dobiva se poklon.  

Čitatelje Večernjeg lista koji s zateknu u Supernova centru u vrijeme Vauu SUPERsubote,  razveselit  će  pas  koji  će im donijeti besplatan primjerak Večernjeg lita.

Dobro došli na Vauu SUPERsubotu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?